|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Želite biti dio BiH Fitnes Revolucije?

Udruženje za fitnes i rekreaciju Energija, 30.10.2013
Udruženje za fitnes i rekreaciju Energija iz Sarajeva organizuje projekat zdravlja i mršanja na nivou cijele Bosne i Hercegovine u kojem mogu učestvovati svi zainteresovani i to potpuno besplatno.
Ključne riječi:

image
/11


Udruženje za fitnes i rekreaciju Energija iz Sarajeva organizuje projekat zdravlja i mršanja na nivou cijele Bosne i Hercegovine u kojem mogu učestvovati svi zainteresovani i to potpuno besplatno. Prijave za su već počele i traju do 01.12.2013. kada oficijelno projekat počinje. Ovo je jedan pozitivan korak ka boljem zdravlju i izgledu svih onih kojima je to bitno, jer je danas potreba za kretanjem i pravilnijom ishranom veća nego što je ikada bila a sve ćete to moći izvesti iz vlastitog doma, jer je program tako zamišljen da bude dostupan svima, preko web stranice, facebooka i emailova.

Želite biti dio BiH Fitnes Revolucije? 

Pridružite se najvećem fitnes i zdravstvenom projektu u BiH "Izazov 10 000 kg " u kojem je izazov da cijela država smrša 10 000 kg u roku od dva mjeseca koliko traje projekat.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti BESPLATNO!

Učesnici će dobiti programe i upute za ishranu, programe treninga, redovne savjete i članke dva puta sedmično, podršku na facebook stranici, pitanja i odgovore, nagradne igre, imat ćete vlastitog online fitnes trenera i još mnogo toga...

Projekat vodi Udruženje Energija sa sjedištem u Sarajevu, na čelu sa višegodišnjim fitnes trenerom i savjetnikom za ishranu prof Džemalom Gekićem. Godine iskustva u radu sa svojim članovima sada želimo da podijelimo sa što većim brojem ljudi i napravimo pozitivan pomak u zdravlju i izgledu svih zainteresovanih.

Za koga je ovaj projekat?

Svi oni koji žele da regulišu tjelesnu težinu, poprave držanje tijela, riješe se bolova u donjim leđima usljed dugotrajnog sjedenja, povećaju nivo energije u toku dana, povećaju kondiciju ili jednostavno da nauče nove savjete i metode koje funkcionišu i time se trajno edukuju u vezi sa ishranom i treningom.

Program je i za one koji tek planiraju početi vježbati, za one koji već vježbaju, a žele bolje rezultate, za mlade, stare, prijatelje, kolege, porodicu, djecu, komšije i sve ljude koji žele da naprave pozitivan korak u svom životu, zdravlju i izgledu.

Budite dio BiH Fitnes Revolucije! 

Prijavite se na web sajtu www.10000kg.net i pridružite se na facebook stranici www.facebook.com/Izazov10000 

 

Diskusije na temi

KLIK

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ojačajte mozak uz sedam dobrih navika
Ovo vrijedi za većinu organa, ali za mozak je posebno važno - što ga više koristite to će bolje raditi.
2
Vježbajte u skladu sa horoskopom
Svaki horoskopski znak "upravlja" određenim dijelom tijela.
2
Tri namirnice koje zamjenjuju četkicu za zube
Zube trebamo prati nakon svakog jela, to smo naučili još kao djeca kada su nas i roditelji i stomatolozi učili da ih mor...
2
10 stvari koje možda niste znali o zubima
Donosimo vam 10 stvari koje možda niste znali o zubima. Odrasle osobe u prosjeku imaju 28 do 32 zuba, ovisno o tome jesu...
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *