|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Aplikacija “Moj kalendar imunizacije”

Vakcine.ba, 23.4.2021
Praćenje kalendara će biti mnogo lakše uz mobilnu aplikaciju Moj kalendar imunizacije, dostupnu na Google play i na Apple store.

/11


Ova aplikacija namijenjena je roditeljima i starateljima djece, kako bi im olakšala snalaženje u rasporedu imunizacije djeteta, ponudila informacije o vakcinama, bolestima protiv kojih se djeca vakcinišu, kao i najnovije naučne informacije o imunizaciji.

Aplikacija je vlasništvo Zavoda za javno zdravstvo FBiH odnosno JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske, a razvijena je uz podršku UNICEF-a. 

Imajući u vidu da mnogi roditelji naprosto zaborave datum naredne vakcine, koju dijete treba primiti, kao i to da ne postoji jedinstven sistem obavještavanja roditelja o sljedećem terminu za vakcinu, Moj Kalendar Imunizacije, prvenstveno služi da unaprijed najavi termin ili napomene, ukoliko se raspored zaboravi.

Način registracije je jednostavan, a sama aplikacija user-friendly. Pogledajte kako se registruje te koristi ova aplikacija u videu gore.

Također, aplikacije možete preuzeti i skenirajući QR kodove:

Google play https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/f45d8809e0158d242e70778d27c4484d.png

 

iOS Apple store https://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/521504fcb3bec52712a24c001e853fcb.png

 

Vakcine.ba team

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
11
Vrtići u Sarajevu s osnovnim informacijama
Spisak vrtića
6
LINO MLIJEČNI DESERTI - TAKO MLIJEČNI, TAK...
Lino nagrađuje!!! Lino mliječni deserti za bebe i malu djecu osmišljeni su kako bi najmlađima osigurali zdravi rast ...
3
Zdravo kretanje dojenčeta
Ne preporučuje se stavljanje djeteta u hodalice, pogotovo ne u one kojima pod dotiče samo vrhovima prstiju. Hodalice mog...
2






Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *