|
Mrgica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (12.11.2011 14:03:11)
|
Sta su se ove moje L trudnice usutile, vidim Djana pristigla, pa cestitam ,sve ce to biti aBd ok, samo jos Dr da potvrdi... Bebice sretno sa prestankom terapije, sad i ako krene sta te briga, ne sekiraj se bit ces ti nama uskoro sretna i ponosna mamica... Joj ja se sinoc ziva nasekirala kad stadoh na vagu...[sm=smiley19.gif] pa ljudi moji sta je ovo, ja cu do kraja biti ko bačva od 200l[sm=smiley13.gif]...Naime, ja sam bas visoka 193cm , i prije trudnoce sam imala 86-87kg, znaci dosta,ali na moju visinu to nije sad toliko strasno,ali je na rubu da pretjeram, 1 put nakon sto sam zatrudnila dr me vagala imala 88kg, 2 put 90kg, i sinoc se vagam kod prijateljice ono 94kg [sm=smiley13.gif], pa samo se kile ljepe, sta ce biti samnom do kraja, uh...a tek sam nekdje pred kraj 4mj. Samo se nadam da ona vaga nije tacna, ali vidjet cemo uskoro sta ce pokazati ova kod Dr...Uh ne znam sta cu, a bas ne jedem nesto aman puno, normalno sve kao i prije trudnoce...[sm=smiley13.gif] Pusa za sve[sm=nosecka.gif]
|
|
|
|