|
Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (12.11.2011 19:36:56)
|
IZVORNA PORUKA: Nađaa pa sta cu kad mi je dosadno, a stan pun mrvica...a mm na poslu...i eto ideje, ode nadja usisavati...necu vise, obecajem... cula sam se s Adilom, ona je isto na mirovanju, i s Ernom...ona je na kraju isla na CR i sve je ok proslo, sad je vec kuci, kaze prava joj guzva, stalno ljudi kroz kucu pa ce mi se javit kad se to sve stisa! hajd ti mene fino sacekaj, pa da zajedno se prorodimo :) jesi pozelila bolnicu i one sestrice?hahahhaha! mogu ti reci da mi je ovaj put susret s bolnicom bio ok, valjda sam ocekivala sve najgore, pa sam se iznenadila! zato je dobro biti pesimista! hahahhah! jesi sve spremila za bebija? bas mi je zao sto je Erna morala na CR,al eto, nek je sve ok proslo hB[sm=bravo.gif] ma necemo mi vise na patologiju aBd[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], kazu da su na drugim odjelima sestre bolje pa eto super, nadati se[sm=smiley36.gif] jeste sve je spremno za bebija aBd, jedva cekam i MENI JE DOSADILO MIROVANJE[sm=smiley11.gif] al ja mirujem zbog posteljice, tako mi je bar dr rekla, sad cu vidjeti kad odem na kontrolu iduce sedmice sta ce mi reci[sm=bravo.gif] nadam se da cu moci kretati se da sto prije malecku istjeram[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|