Mrgica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (13.12.2011 12:24:46)
|
D.dan drage moje. Jestel se naspavale? Ja onako na intervale spavala, a nije ni cudo poslije jucerasnjeg dana. Raja ringe i ja sam otisla da se narucim kod one dr sto si mi rekla, medjutim kaze sestrice ne treba se narucivati, bas imate srece dr je tu i odmah ce vas primiti, i teko to bi.Kontam, vala bas sam imala srece.[sm=hudicek1.gif] Ne rece mi nista za tezinu bebe. A i meni je Skerliceva podaleko, i vec kontam sigurno ce mi biti mrsko da odem.[sm=smiley1.gif] Kupuslivada taj dr se preziva Dedeic.S. ne znam mu ime.Ima negdje i privatnu ordinaciju na Kosevskom brdu,pa mu mozda krivo sto nisam niti jednom dosla u njegovu privatnu ambulantu.Moja prijateljica je isto kod njega,ali ona kaze da je njoj extra, i totalno dugaciji nego sto je meni bio juce. A mozda je to sto se onako "malo bolje" znaju.Jos mi ona kaze mozda je takav sto si dosla kod njega tek sada tj u pola trudnoce,a ne odmah,jer kao jos je cula za jedan takav slucaj kad mu je neka zena dosla u 5-6mj da je bio neljubazan prema njoj, sta li. Htjela sam vas pitati koliko cesto vi vadite nalaze krvi i urina, ja sam do sada radila samo 1 put.Juce mi ovaj ne dade uputnicu ni za to, akontam da bih trebala ponoviti nalaze, jer sam ih radila prije 2mjeseca?Jel mi treba uputnica od ginekologa da odem vaditi te nalaze ili mogu otici kod dr opce prakse po nju?I da li vama nakon UZ pregleda dr dadnu neki nalaz sa mjericama bebija i sl. Meni je do sada ovaj moj (privatnik) davao svaki put takav nalaz sve fino ispisano na papiru.Ovaj juce nista.Pita me mm pa kolika je duzina femura sta je rekao, reko nemam pojma, pa kaze imas li ikakav papir dje pise jel ti dao, rekoh ne.On planuo,kaze ma oticu mu ja u ambulantu pa ce vidjeti svoje.[sm=jezicek.gif] Ljubim vas sve i [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|