Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (13.12.2011 13:21:39)
|
hello zenice kako ste mi? odmarate li se[sm=smiley36.gif] mrgice sta je to za tezinu, ne brigaj, jos je rano da se oko toga brines a i premala je beba da mjere koje uzmu budu 100% tacne a i koliko ti kazu dodaj odmah jer kazu najnizu mjeru, meni su govorili 2500gr a rodila se 2850gr hB[sm=bravo.gif] i jeste glupo jedna kona mi rodila dijete 4,5kg i svi to hvale i govore masaAllah, a kao mene "tjese" da je moja beba cvrsta,zivahna al eto "malo mrsava"[sm=smiley13.gif] i bas se glupo covjek osjeca kad mu kazu tako al hB nek je ona meni zdrava i napreduje evo samo 1 podatak, vecina beba izgubi na kilazi u prvoj sedmici, a moja beba nije Barekallah, pa sad zamislite koliko su halapljive bebice koje se manje rode[sm=bravo.gif] ja sam vam skroz zaposlena oko nje, il cistimo nosic, presvlacimo se, hranimo, kupamo, grijemo stomacic jer je boli, il spavamo, i nekad nabrzinu mama jede i svoju ranu tretira i dan prodje za cas vidjecete aBd sad joj bijel jezik, moram vidjeti kako to tretirati, stalno nesto novo dolazi[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|