pauza -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (13.12.2011 20:57:08)
|
drage moje da vam se i ja javim:-)) prvo, danas na pregledu sve bilo ok, beba se konacno okrenula dole glavom i smjesta se polako... mudrica moja:-)) mjere su ok, samo me jako pritisce dole glavicom, pa nekad boliiiii... ali izdrz'o je Mujo i gore:-)) dr mi kaze, pa gojis li se ti ikako zgodnice moja??[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley9.gif[/image] ja inace nisam stidljiva, ali sam se ipak malo unezgodila jer to je rekla pred nekim trudnicama, doktorima, sestrama, a moj muz kao sav ponosan:-)) a onda smo maloprije isli do Turbo limaca, tacno je da je snizenje na bas cijeli asortiman, ali se jako brzo kupuje, tj. nestaje:-( tako da ko zeli otici, cim prije:-)) silver duso, i AS su snizene ali ih je pravo malo ostalo, ne znam koju si imala namjeru uzeti, ali idi sto prije.... gerbo mila, cini mi se da si pitala za vrece za spavanje umjesto skafandera?? u TL imaju diiivne (bar meni), roze tj. lila i plave i ima samo broj neki 65... bar ovih lila... plave nisam gledala... ima ih dosta, bar je bilo prije 2 sata, a kostaju samo 7,5KM sa popustom.... ako si zainteresovana vrijedi kupiti svakako, a ako nemas nekoga ovdje da ti kupi, reci, pa cu ja to za tebe uraditi:-)) eto bebele moje, podnesoh vam ja detaljan izvjesaj:-)) ljubim vas i ljubim pupe slatke:-*
|
|
|
|