raja_ringe -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (14.12.2011 20:35:47)
|
Meni se sve nesto skupilo danas, sve su to sitnice ali sam se isplakala ko nikad u zivotu. Eto ako ste srele danas trudnjacu na potezu skerlica-dom mladih da place ta sam. Nisam mogla suze zaustaviti nikako, valjda hormoni. Ali evo jos malo pa ce proci i ovaj dan. Jos juce sam znala da su mi nalazi losi pa sam bila spremna na upalu. Krvnu sliku cu vec popraviti hranom, ali baje i proteine ce ici teze. Nisma navikla da mi je doktorica ljubazna, ali mi nikad nije smetalo jer su do sada svi nalazi bili ok, nije bilo kontrakcija. Eh danas mi je bilo uzas. Hem me bolio pregled (zog upale), hem sam je na sve ja morala podsjetiti (npr. da mi pročita nalaz), hem mi prije mjesec dana kada sma joj dosla na papu ili nije uzela bris ili nisu upisale u knjizicu i karton pa je sada ponovila i tako milion propusta. I nakaraju je zdušila iz ordinacije prije mene, pa sam sa sestricom morala još da utanačim :( ja uzela recept kad vidim da mi je opet propisala lijek koji mi nije pomogao (da je pogledala u karton, vidjela bi). Očekivala sam da će mi tražiti da vadim urinokulturu, ali nije. Onda mm zovu sa posla da dođe sa godišnjeg. Onda ogrebem auto. I da se utješimo odemo u TL i kupimo krevetić, kadicu, posetljinu. Dođemo kući, kad skontamo da su nam upakovali izložbeni eksponat. Ne znam kako vi, ali ja ne bi uzela da su mi rekli. Ma možda i bi, prelijep je :), ali nekako bi bilo ljudski da su nam naglasili kada smo ga rezervisali da je to zadnji komad. Pozdravljam vas sve...
|
|
|
|