KupusLivada -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (15.12.2011 0:57:09)
|
dobro jutro, ja cu samo da uletim ko padobranac... Andjelo, muci li te zgaravica ili gastritis? mlijeko i sodu NI SLUCAJNO, kaladont NI POD RAZNO! Vjeruj meni koja se patim sa gastritisom od 15-te godine. Mlijeko privremeno smiruje, ali kasnije samo pogorsava. Soda koja je baza sa kiselinom stvara sol - dugorocna posljedica je ostecenje sluzokoze. Kaladonti se ne gutaju zbog fluora, na svakom pise da se ne guta. Plus ako je sa mentom samo je jos gore, menta je uzas za zelucane tegobe. Jedi po malo, i nakon jela ostati u uspravnom polozaju, jos bolje malo prohodati. Meni uvijek pomazu banane (najbolje na prazan stomak) a ja bih probala i bademe na tvom mjestu... Takodjer i kamilica. Teacher, ja sam na pregnitalu od treceg mjeseca, extra mi je, uzela bas zbog omega... i cijena mu je ok. meni pase sto nema kalcija, jer unosim dovoljno hranom, a ne bih htjela pretjerati zbog posteljice. Pregnital ima folnu kiselinu. Drznice, koja torta? Nisam je ni primjetila od slatkisa [sm=love.gif] Eto, valjda sam bar malo pomogla nekom... U 2 tl-a nisam nista nasla. meni ona kolica beze, jer bih ja bar 2u1, a bas se ni prodavacice nisu ubile da nesto pomognu... ostalo sve opuhano vec danas u 13, bar ono sto je meni trebalo... Zato u Iani snizenje 20%, baka kupila bijelu opremu za prvi dan [sm=love.gif] Za izlazak smo se odlucile za zimsku vrecu, nije kao ova sto imamo za spavanje, nego bas za napolje, a malo je veca pa ce nam aBd valjati do prvih lijepih dana... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|