Mrgica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (15.12.2011 10:44:04)
|
Evo i mene da se prijavim.Nisam bas najbolja danas, nisam dobro spavala, neka mi muka, a imam i neke bolove po dnu stomaka, ne bas jake, a prepone bola kad ustanem kasnije se razradim i popuste. Idem sad kod prijateljice koja poznaje tu dr sto namjeravam ici kod nje, pa da ju nazove i kaze za mene i te moje bolove, da vidim sta ce reci, ako bude trebalo, mozda opet na pregled. Vidim pricate o poslu, zao mi je drage moje sto vam ne produzise te ugovore,al hajde bit ce neke nafake, aBd,no sikiriki.U vezi toga imam jedno pitanje, naime moj rodjak ima svoju privatnu firmu, i treba mu neko da mu sredi neke papire, pitao je mene, i rekla sam mu da sam [sm=nosecka.gif] kaze on pa nema veze jos ti bolje ako te prijavim bar mjesec prije poroda imat ces naknadu oko 260km i godinu staza, a on mi nece morati uplacivati dok sam na porodiljskom[sm=zmeden.gif]. Jel to tacno, kad odes na porodiljsko da ides na teret kantona za te doprinose ili ih kao i obicno poslodavac mora placati, ne kuzim?[sm=zmeden.gif] Grlim vas sve i ljubim.
|
|
|
|