Lulu_08 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (16.12.2011 9:19:34)
|
Jutro drage moje. gerbo, kako se osjecas mila, nadam se da ce ovaj put terapije brze i djelotvornije proci, i da ces je lakse podnjeti nego prosli put!!! Ja se jos navikavam na zivot "kod kuce" a tek mi je 4ti dan!!! Neobicno je zaista, nakon mjeseci i godina rada lezati u kuci, hmmm, cudno cudno. Znate ono kada se prehladite ili slicno ne razmisljate o tome jer znate da cete za par dana opet po starom nastaviti. Ali kada znas da ce proci nekoliko sedmica, a mozda i mjeseci na ovaj nacin, onda te bas panika uhvati. Jer ipak, tek nam je 9 nedelja, valja proci kroz jos 30... Ali dobro, za dobro bebice valja sve izdrzati... Ono sto me najvise muci jeste to sto mozda necu moci neki period L. voditi na gimnastiku, a nema je ko drugi voditi. Zao mi je da ona ispasta zbog necega sto nije njena krivica, dusa mamina. Inace, iznenadili su me kolege i direktori sa posla, svi su obazrivi, zovu i pitaju kako sam, i cestitaju i uopste ne prave frku nikakvu, ja se totalno sokiram!!!! Ja sam ocekivala i bila spremna na sve suprotno, da ce biti frka i problem itd itd. Medjutim ono sve (ZA SADA) prodje kao med i mlijeko!!!!
|
|
|
|