Mrgica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (10.1.2012 13:26:04)
|
Evo i mene da vas pozdravim, mi dobro hB, cekamo da nam stignu nalazi,da vidimo kakvi su, ja se nadam aBd ok,samo ne znam bas za urin prosli put je bilo proteina u tragu, pa su mi rekli sto vise tecnosti da to ispiskim. Veki aki evo nas drugo, mrdamo se masalah pravo, juce bas bas, ma mamina gimnastaicarka.[sm=smiley1.gif] Kako si mi ti, evo nam opet snijega, valja nam se skijati.[sm=jezicek.gif] Bigmama cini mi se ti pitas za vjezbice, e ovako imas u Skerlicevoj utorkom i cetvrtkom u 16.30 i srijedom u 11h, ovo je br.da mozes pitati sta te interesuje 560-200, mada ti treba samo stomo, to ti je ulaznica.[sm=smiley1.gif] I imas na Otoci ponedjeljkom i srijedom u 16.30h, i petkom od 10.30h, br je 711-465, pa eto gdje i kad ti vise odgovara.Ja nisam jos niti 1 put otisla a sve se kanim u Skerlica, ima i danas ali ovaj snijeg pada pravo.[sm=smiley13.gif] Raja ringe sta ti radis na chatu u 4 ujutro, to ranoranilac?[sm=smiley1.gif]Kako ste mi vas 2 danas?Mrda li se [sm=duda.gif] Ostale [sm=nosecka.gif] sve vas [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|