Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (10.1.2012 14:01:22)
|
IZVORNA PORUKA: Hurma IZVORNA PORUKA: megi i ja sam koristila ove podloge za presvlacenje bebe i starno su super, mozes bebu svugdje spustiti pa odlicne sto se tice vjezbica ja cu abd nekad u februaru na vojnicko to mi je najblize hurma ja mislim da bi ti rekao strgo mirovanje da je mislio da stalno lezis, al ti ipak uspori malo, odmarajh, ne dizi, ne radi nista tesko, uzivaj koliko mozes ja sam sinoc adnu dizala pa me cijelo vece stomak zigao bas mi je bilo frka pa evo sad pricam sa mm, kaze i on da je bas bas rizicno da bi rekao strogo mirovanje... ali evo dogovorili smo se, izlazak iz kuce svesti na minimum plus ici sa namjerom kupiti sta treba i nazad... nema setanaj po šopinzima, ionako znam svakom sta se gdje nalazi [sm=smiley36.gif] bas sam nesto nasekirana, uh... evo malo je gynipral smirio bolove, hvala Bogu dragom... izvinite ako smaram puno o svojim problemima... hurma i ja ne vjerujem da je 24h lezanje, al cim si na ginipralu onda bar 15h lezanje [sm=smiley36.gif] salim se, al ginipralusa ne treba skakati po sopingu, vjeruj sve ces stici samo se bar izvuci do 28 sedmice, kasnije se lakse i dise [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|