RE: Pritisak između noga (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod



Poruka


ninuska -> RE: Pritisak između noga (9.2.2013 15:35:31)


IZVORNA PORUKA: malena sharena

E hvala ti ninuska, rijeci utjehe dobro dodju, pogotovo kad je neko prosao kroz slicno iskustvo [sm=smiley27.gif]
Nije meni sto to boli, nek boli, nego eto, ta opasnost od prijevremenog poroda me prati odkako sam saznala da sam trudna. Procesljala sam sve teme na guglu od-do na ovu temu i vidim da se uglavnom sve dobro zavrsi. A ne mogu nekad ni da se sekiram, kazem sve je u Bozjim rukama, kako odredi, tako ce biti.


Sve znam. Ne moze covjek biti ravnodusan, ali pokusaj malo da se opustis. Ja sam rodila 10 dana prije termina sto je ok, i porod za pozeljeti, hB. A, toliko sam se bojala. Bice sve dobro, sekiracija je najaveci neprijatelj u svemu :)




malena sharena -> RE: Pritisak između noga (9.2.2013 15:42:42)

Jeste, to si upravu, sikiro se ne sikiro, nista promijenit ne mozes [sm=smiley36.gif] Zato je bolje misliti pozitivno. I ja sam prvo dijete rodila 15 dana ranije, prakticno u terminu, sve je dobro proslo i racunam da sam imala lagan porod. Nek nam je sa srecom svima u nasim malim i velikim problemima.




LeonoraLea -> RE: Pritisak između noga (21.3.2013 18:03:57)

Dobro veče svima... Jedva sam našla ovu temu! [sm=smiley13.gif] Juče sam osjetila, kao da me prepona zaboljela i prestalo i danas me odjednom toliko dole zaboljelo, da sam se ozbiljno zabrinula! Ne znam šta je, a pogotovo kad' hoću da ustanem, kad' hodam i kad stegnem mišiće "dole". [sm=zmeden.gif]




fikolino -> RE: Pritisak između noga (25.3.2013 17:01:52)

I ja na trenutke osjetim ostar bol u pridjelu prepona i to vecinom kad lezim pa krenem da ustanem, tad me jako zabolim, jel to puno ozbiljno?




Natasatemerin -> RE: Pritisak između nogu (30.10.2014 22:04:52)

ljudi , ja sam u 4 mesecu trudnoce i mene boli stidna kost , kad sedim, kad se nekako pomerim u neki polozaj ... da li je to strasno sobzirom da nisam jos pred porodjaj? sad citam svasta nesto i malo sam se uplasila ! molim vas vase misljenje da li je strasno i da li je neko imao slicnog iskustva u tako da kazem ranoj trudnoci sa tim...




Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]