TMand -> RE: Da li sam trudna ? (14.4.2010 13:09:06)
|
Evo mene opet na ovoj temi,ne znam ni ja koji put [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Danas mi je 20 DC (inace su mi malo dulji ciklusi 32-38 dana) ... vec par dana imam bolove u predjelu trtice,isto kad da polaze od kukova pa prema gore. Imam blage glavobolje. ALI jutros kad sam ustala na dnevnom ulosku primjetila sam tamnosmeđi,malo gusci iscjedak. Koliko vidim nema tragova krvi sam tamnosmeđe,kao točkasto. To vec skoro dvije godine nisam imala,od kako sam posla na preglede kod ginekologa.. Zelim trudnocu. I radimo skoro 2 godine na bebi. Isla sam kod travara Sarica u Mostaru,i na 19. DC on mi je namjestio maternicu,jer navodno nije bila na svom mjestu i zato nije nikad ni doslo do trudnoce. Posto su mi duzi ciklusi ja se nadam da sam ovaj mj. uspjela. Jer 19.DC je namjestio maternicu a imali smo odnos 18.DC i 20.DC. Ako je problem bio kao sto mi je on rekao,onda se mogla dogoditi trudnoca. LH trakicu radila sam 17.DC i pokazala je malo svijetliju testnu crticu. Znaci,pokazivalo je ovulaciju da ce biti uskoro... sve se nekako poklapa,samo me malo zbunjuje ovaj iscjedak!! Sta bi to moglo biti?? Ne znam da li da u jutro radim test,jel mi rano s obzirom da ce mi sutra bit tek 29.DC a posto su mi ciklusi malo dulji... i kad razmisli ako sam uspila zatrudnit u tom periodu od 20DC,znacilo bi da sam trudna 8-9 dana...
|
|
|
|