sandra 27 -> RE: Da li sam trudna ? (24.4.2010 13:41:51)
|
bok svima. Malo sam zbunjena i trebam malu pomoć. Naime, već deset mjeseci zaručnik i ja se ne čuvamo. Svaki put do sada kada sam posumnjala na trudnoću, test je bio negativan. Pa je to bilo razočaranje. sada se nešto događa ali ja ne znam što. Menga koja mi nikada nije redovita i koju nemam po par mjeseci, sada je nemam od kraja 12. mjeseca prošle godine. U prvom mjesecu sam radila test ali je bio negativan. No ja još nisam dobila mengu. A dešava mi se ti ovo: iako nikada prije kave nisam ništa doručkovala, sada se svako jutro budim jako gladna. Trbuh mi je užasno napuhnut kao da sam trudna već par mjeseci. Donji dio leđa me užasno boli. Grudi me znaju jako svrbjeti ali rijetko boliti na dodir. Sredinom drugog mjeseca, znači dok je vani bila zima, užasno mi se jeo sladoled. Inače sam pušač, ali sada mi cigareta odvratno paše. Prije tjedan dana pojavio mi se tamni iscjedak kao da samo što ne procurim.Jedan dan je intezivniji drugi dan nestane pa se opet pojavi. i tako već tjedan dana a od menge ni M. A prije dva mjeseca sam tri puta bez razloga povraćala. I na sve to, užasno mi se spava i već u devet navečer ja ne mogu nikuda već samo u krevet. Po cijele dane mi se ništa ne da, samo se osjećam trulo. Tek za mjesec dana mogu doći na red kod svog ginića, a kućni test se bojim napraviti jer je do sada svai put bio negativan pa sam bila tužna i razočarana. Tako da ga sada ne želim napraviti sve dok ne budem imala ozbiljnu sumnju na trudnoću koju toliko želimo. Imam li pravo na ozbiljnu sumnju da će se naša mala obitelj uskoro povećati za još jednog člana? MOlim vas za malu iskusnu pomoć... :) :) :) :) Zbunjena....
|
|
|
|