la bomba -> RE: Frutolino, Rižolino, Keksolino... (14.4.2011 9:42:02)
|
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: la bomba Imam pitanje u vezi jednog Babylove proizvoda, ... Kupila sam kašicu sa tri vrste žitarica, .. onu u kutiji i piše da se pravi sa 100ml prokuhanog neobranog mliejka i 100ml vode, ... E sad, ... mi smo na AD dvojci, ... nismo jos uvijek uveli kravlje, ... pa ne znam da li da joj kupim za ovu namjenu neko kravlje mlijeko, kako bih pravila ove mliječne obroke ili da to nekako da izvedem sa adaptiranim?? Kako ih vi spremate??? Hvala [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] vecinom imas mogucnost kod babylove hapica da pravis i nemlijecne, bez mlijeka samo sa vodom ili sa ad-om.barem ove koje ja kupujem, a probali smo ih sve. citaj original uputstvo a ne ono nase glupo prevedeno. a sto ti je i lady ne moras 100% po uputstvu praviti , bitno je da je ad po uputstvu. mi trenutno imamo onu sa zitaricama i ja je pravim sa 100 ml prokuhane vode+ voce dodam neko i to je to.a moze i sa adom a koliko je bebi uopste? Ima 7 mjeseci. Ma kupila sam i ja uglavnom ove sto se s vodom prave, ... ali uzela i ovu sa žitaricama da probam.
|
|
|
|