RE: Koja kolica su dobra? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?



Poruka


bubuli -> RE: Koja kolica su dobra? (1.12.2009 17:19:59)

ja nemislim dati ni marke heheh
dobit cemo kolica...ta teutonija elegance...lijepo izgledaju a o funkcionalnosti i tezini nemam pojma dok nedodju...
samo sam vidjela slike...velika su sa gumenim tockovima koji su na napuhavanje imaju amortizere i bla bla...
kako god dzabe su i hvala...a kad bude vrijeme davno sam vidjela bubu kisobran kolica koja mi se pravo svidjaju...




lekica83 -> RE: Koja kolica su dobra? (1.12.2009 19:08:04)

Jako mi je bitno da su lagana jer otici cu prosetati do nekoga i onda valja uvijek unijeti kolica nekoliko stepenica tako da bi volila da su lagana i lagana za upravljati a ne da moram upotrijebiti svu svoju tezinu kada hocu da skrenem. Moram pogledati ta chicco light way, jer i cijena mi je ta super. Veliki pozzz




Pretty mamma -> RE: Koja kolica su dobra? (1.12.2009 19:17:43)

IZVORNA PORUKA: bubuli

ja nemislim dati ni marke heheh
dobit cemo kolica...ta teutonija elegance...lijepo izgledaju a o funkcionalnosti i tezini nemam pojma dok nedodju...
samo sam vidjela slike...velika su sa gumenim tockovima koji su na napuhavanje imaju amortizere i bla bla...
kako god dzabe su i hvala...a kad bude vrijeme davno sam vidjela bubu kisobran kolica koja mi se pravo svidjaju...


Bubuli,
evo ja sam sada pogledala ta kolica....izgledaju dosta masivna i  bit će ti malo teža za upravljanje jer su kotači fixni. Inače su jako lijepa, ali moje mišljenje je da nisu praktična. Nadam se da će se pokazati suprotnima.




meli -> RE: Koja kolica su dobra? (1.12.2009 19:20:36)

lekice83, pogledaj i chicco multiway. i to su kao kisobran kolica ali moze i za malu bebu. imaju 4 polozaja. kada sam ih kupovala, birala sam izmedju njih i chocco liteway. izabarala sam multiway jer su malo sira i imaju precku naprijed. ona kostaju oko 350 KM. dodje uz njih kabanica za kisu i zimska navlaka za noge.
ovako izgledaju.
http://www.komisyonsuz.com/images/urun/Chicco_Multiway_Puset-Sunflower_komisyonsuz_644454631.jpg




lekica83 -> RE: Koja kolica su dobra? (1.12.2009 19:43:32)

meli hvala puno, ova kolica super izgledaju.. i meni se svidja i precka i vidim ta imaju korpu za stvari, a posto su kisobran pretpostavljam da se lako sklapaju...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] super su




meli -> RE: Koja kolica su dobra? (1.12.2009 19:55:06)

ma nema na cemu....da sam imala nekog da me fino da savjet u vezi kolica, ustedila bi mnogo para. meni su stvarno super. skidaju se prednji tockovi pa zauzimaju manje prostora u gepeku.  lahko se sklapaju, sa strane imaju drzac za flasicu. i meni je ta precka jako bitna, jer moj sin ne zeli da sjedi zavaljen u kolicima. on se nagne na precku ili se drzi za nju kad se vozi.
u svakom slucaju, kad budes kupovala kolica gledaj da su sto funkcionalnija kako za tebe tako i za bebaca.




ANNIAN -> RE: Koja kolica su dobra? (1.12.2009 20:06:38)

Ja imala Peg Perego Veneciju super kolica, a kišobarn ABC  Desing ( ta namjeravam kupiti sada još jedna jer sam stare uništila u 6 godina korištenja bilo ih je svugdje). Kupila u TL Bubu i pokajala se. Mislim da je 2000 KM malo prviše za kolica. Ja bi opet kupila ili Peg Perego ili Maxi Cosi. 




lekica83 -> RE: Koja kolica su dobra? (1.12.2009 20:25:04)

meli izvini sto sam malo dosadna, ali sam pravo zainteresovana za ova kolica, jos nijedna me se nisu tako dojmila sto se kaze [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pa me zanima kada se stave u skroz ispravan polozaj moze li dijete fino da sjedi ili je opet ono kao u nekom polulezecem polozaju, i meni se cini da si reklada su ona pogodna i za novorodjence pa samo da potvrdim jesu li[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




meli -> RE: Koja kolica su dobra? (1.12.2009 20:37:23)

ma samo pitaj....nema frke...kada su u najvisocijem polozaju dijete normalno sjedi, nije zavaljeno. uglanom su zavaljena kolica koja nemaju precku.a mogu i za novorodjence. ja sam uvijek stavljala malo deblju dekicu ispod emana kad se tek rodio. nekako mi ga zao bilo da ga stavim samo onako u kolica.
jos mi se kod njih svidjelo sto kad eman zaspe , fino ga sputim a ne vise mu nogice.
evo nasla sam link gdje sve ima o njima :
http://www.chicco.hr/ProductDetails/474/pgoid/fe1983c3-6503-4ac7-aa18-6d9fc49a6429/lang/Croatian/Kolica-Multiway.wshtml

p.s. ako te jos nesto zanima, pitaj, nemoj se ustrucavati.....




ada033 -> RE: Koja kolica su dobra? (2.12.2009 9:12:38)

I meni se ova kolica čine super :)  Meli, ako može još jedno pitanje - moze li se ova ručka prebacivati naprijed-nazad?




lekica83 -> RE: Koja kolica su dobra? (2.12.2009 9:26:52)

Meli hvala punooooooo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Pretty mamma -> RE: Koja kolica su dobra? (2.12.2009 9:45:24)

IZVORNA PORUKA: ada033

I meni se ova kolica čine super :)  Meli, ako može još jedno pitanje - moze li se ova ručka prebacivati naprijed-nazad?

Ne može se prebacivati ručka. Ako te zanimaju kolica koja imaju tu mogućnost, samo pitaj.




dinciii -> RE: Koja kolica su dobra? (2.12.2009 9:52:52)

Pretty mamma ti si pravo upucena u kolica [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] jel radis s tim?




ada033 -> RE: Koja kolica su dobra? (2.12.2009 9:55:10)

Hvala pretty mamma! Da mi je naći neka kolica da su lagana, da se lako sklapaju, da mogu od prvog dana i da imaju tu ručku na prebacivanje... Sve ostalo manje-više.  I da nisu baš preskupa :) Ako imaš nešto da mi preporučiš bila bih vrlo zahvalna! :)




Pretty mamma -> RE: Koja kolica su dobra? (2.12.2009 10:08:57)

dinciii,
mogla bih biti moderator na ovoj temi koliko sam naučila o kolicima[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Ja sam svoja tražila bukvalno od početka trudnoće, znam sva na našem tržištu, a i šire. Sve za i protiv, komentare korisnica, specifikacije kolica [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Tu sam ako treba šta. Na kraju sam izabrala Peg Perego i nisam se pokajala.
Inače, ne radim sa kolicima, nego u riznici[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

ada033,
od prisutnih u Sa, postoje 3 modela kojima se mijenja ručka (koliko sam ja upoznata jer sam i ja tražila tu opciju), odnosno sjedalo. Niti jedna nisu super lagana.
Dakle, Peg Perego Uno...kod njih se mijenja ručka, ne sjedalo, ali ih ne bi preporučila. Kad se promijeni ručka, zadnji kotači koji su fixni postaju prednji što otežava upravljanje. Sklapaju se kao knjiga, što je meni nedostatak jer zauzima više prostora. Cijena je cca 540 KM.
Sljedeća su Peg Perego Switch. Ona su skuplja i koštaju oko 640 KM (to je sve u 10-20 KM jer nisam najsigurnija u cijene). Kod njih se mijenja sjedalo i puno su bolja od una, malo su lakša, ali ne puno i jednostavnije se sklapaju. Ona su kišobran kolica.
Zadnja su Chicco For me, kod njih se mijenja sjedalo, ali im je veliki minus cijena koja je 800 KM. To su kišobran kolica, ali su po mom mišljenju prepreskupa.
Kad sam tražila kolica, rekli su mi da i u TL imaju neka kojima se mijenja smjer, ali ih nisam našla. To bi vjerujem bila neka bubu, koja su moj zadnji izbor.

Moj favorit su PP Switch. Tu sam ako treba što.




Pretty mamma -> RE: Koja kolica su dobra? (2.12.2009 10:09:39)

Zaboravih reći da sva navedena kolica imaju nulti položaj.




ada033 -> RE: Koja kolica su dobra? (2.12.2009 10:29:33)

Hvala puuuno, baš je iscrpan odgovor!  Jesi li ti onda sebi kupila PP Switch?  Gdje se mogu naći u SA? I znaš li im težinu, bar otprilike?  Obećavam da neću više ispitivati [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




dinciii -> RE: Koja kolica su dobra? (2.12.2009 10:34:55)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Dobra si ja nisam imala te probleme ja sam odmah znala koja cu tako da ne znam o ostalim kolicima nista...Al super da ima neko poput tebe da pomaze buducim mamama pri izboru kolica [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Pretty mamma -> RE: Koja kolica su dobra? (2.12.2009 10:39:07)

IZVORNA PORUKA: ada033

Hvala puuuno, baš je iscrpan odgovor!  Jesi li ti onda sebi kupila PP Switch?  Gdje se mogu naći u SA? I znaš li im težinu, bar otprilike?  Obećavam da neću više ispitivati [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Samo ti pitaj, nemoj se ustručavati ni najmanje. Kolica su ipak jako bitna jer se koriste do 3 godine.
Switch su teška 11 kg (sad sam provjerila).
Ja sam uzela pp pliko P3 (ali 3u1). Koštala su 1300 KM, ali ne žalim para. Kod njih se ne okreću ni ručke ni sjedalo, ali imaju navettu (onu košaru) koja je okrenuta prema meni tako da me beba gleda. Koristi se do cca 6. mjeseca pa se onda skida i beba prebacuje u "sportski dio" kolica koji gleda u smjeru vožnje. Ako te zanima šta o njima, samo pitaj.




shejla -> RE: Koja kolica su dobra? (2.12.2009 10:42:42)

Meni, recimo, uopce nije falilo to sto se ne prebacuje rucka na obje strane. Vec sam rekla kod nas su Graco mirage i ja sam super zadovoljna. Imaju onaj gore prozorcic, koji je sasvim dovoljan dok je beba mala da se moze vidjeti. Kasnije kad sjedi, svakako joj je bolje da gleda naprijed :) Nasa su kostala oko 150 KM, zajedno sa onim najlonom za kisu, u TL.




škorpija -> RE: Koja kolica su dobra? (2.12.2009 14:55:56)

Mi smo kupili ta bubu što ime se ručka pomjera, kupili smo ih u TL za 220 KM sa navlakom za kišu, i dobra su bila dok je bio mala beba, jer kao bitno je da beba dok je ne interesira svijet oko nje gleda u mamu. ali taj period kratko traje i ja ih ne bi preporučila zbog težine (10 kg), nisu kišobran i zauzimaju puno mjesta kad se sklope




mispis -> RE: Koja kolica su dobra? (16.12.2009 7:41:31)

Nisam htjela da propustite priliku, pa evo:
Na njemackom ebay-u nasla aukcije za ova Chicco for me kolica (nije trio, dodje samo kabanica uz njih, nikakav footmuff i sl.).
Idu za nekih 50-60 eura, a postarina do BiH je 18,90 eura. I moze se platiti PayPal-om.

Dokad ce trajati ova akcija, ne znam, pa ako kome trebaju, pozurite.

http://shop.ebay.de/i.html?LH_Auction=1&_nkw=chicco+for+me&_dmpt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&_trksid=p3286.c0.m301




andy dea -> RE: Koja kolica su dobra? (18.1.2010 13:19:00)

[sm=nosecka.gif]
evo slika kolica koja sam zasad nasla samo u hrvatskoj
veoma povoljno i sad su na akciji 1600kuna (kisobran kolica,as i torba)





MELLI -> RE: Koja kolica su dobra? (18.1.2010 13:38:30)

ja ne vidim sliku[sm=zmeden.gif]




andy dea -> RE: Koja kolica su dobra? (18.1.2010 13:41:14)

pokusavam, sorry
nova sam




Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>