Anoniman -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (26.1.2010 8:32:18)
|
IZVORNA PORUKA: ivancica09 Pozdrav svim forumasicama ! Iako se prvi put javljam dugo pratim vase rasprave,kako se pomazete medjusobno,puno samo pohvala... Moj bebac je 6.mjeseci ,poceli smo sa dohranom pocetkom petog mjeseca . Kada kazem dohrana mislim da uz mlijecni obrok sam dodavala hranu po rasporedu,no medjutim sada je doslo do toga da mislim da bebac previse toga jede u jednom obroku,ponekad bas dosta bljucne. Raspored je sljedeci: budjenje oko 7 h mlijeko AD 9 vocna kasica,ili obratno prvo kasica pa mlijeko 11.30 - 12.00 slani obrok(povrce) pa nakon 10-15 min mlijeko AD 15.30 - 16.30 neki Lino pa nakon 10 - 15 min mlijeko oko 18.oo pokusaj da popije malo caja ili soka,cesto bezuspjesno 19.30 kupanje,mlijeko,spavanac 24.00 mlijeko,pa spavanac do jutra Molim vas ,iskusne forumasice , pomozite ! Hvala unaprijed Možda mu je prerano za tri nemliječna obroka ili mu je previše i ovo mlijeko koje popije kasnije. Pokušaj praviti kombinacije da vidiš kako će mu najbolje odgovarati. Mi smo jedno vrijeme imali naizmjenično mliječne i nemliječne obroke, npr. 7h Hipp 2 10h voće 13h Hipp 2 16h povrće i meso 19:30 Hipp 2 Vremenom smo ovaj obrok u 13h zamijenili Rižolinom, Grisolinom i Čokolinom (zato što se prave sa AD mlijekom), a kasnije smo i to izbacili pa u 13h jede puru (palentu), sir, pavlaku sa hljebom, žumance itd. Znači, moj savjet ti je da praviš kombinacije i vidiš koja najbolje odgovara tvom djetetu. Sretno!
|
|
|
|