Rimljankaa -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (10.9.2011 21:55:32)
|
UH, zene ja sam bas u frci...MOja A nikako nece d ajede slanu hranu... Ma to je s njom borba...Ona ej napredna i poguzija prava,ali bas imam frke sa slanom hranom... Do sada sma ej nekako mogla zavarati,ali sa dmudrija pa ne mogu nikako. Znala bi joj primaci cuclu ustim,koju bas voli i ond aona zine,a ja joj uvalim u usta kasikicu hrane i sve tako dok ne pojede..Medjutim sa dkad vidi kasikicu,ma nema sanse da otvori usta... Voce jede,ja joj dajem svo moguce voce i voli ga... Od povrca joj dajem blitvu,mrkvu,krompir,tikvicu,paradaiz,a poceli smo odavno i sa mesom... I griz joj enkad napravim,ali sve to ona jedva pojede... Jucer tako nije htjela nista d ajede,i ja joj kasnije na kasikicu dam nase supe (tarhana) i vidim d ajoj s ebas svidjela..Jer je zacinjena i poslojena.Dala sma joj 2-3 kasikice..Od zivota ne znam sta cu,nekako mi prerano d ajoj solim hranu,a ovako ej bas patnja... Inace sma protivnik kupovnih kasica,ja ne zelim d ajoj ih dajem,pa ih tako nije ni probala i enmam namjeru time joj mjenjati moj kuhani obrok
|
|
|
|