sweet insanity -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (12.11.2011 9:57:04)
|
Mi smo kao sto znate tek neki dan probali kasikicu kuhane jabuke. No tu noc sam joj, djavo me natjero, dala AD-a i popila je samo 25 ml no tu je noc povracala. Isli smo dr. kaze da joj nije sjela kombinacija ad-a i mog mlijeka, zdrava je. Ja pokusala sam da vidim dal ce duze spavat jer mi trube da se ne najede i da se zato budi i sad kad s eispovracala niko nista ne govori,uhhh. Elem AD=bye-bye, kila ima, nis joj ne fali, ritam joj je takav jer jede cesce po malo pa se zto vise i budi i moram se pomiriti s tim. Elem rekla mi je da joj dam caja al ona flasicu nece, samo malo u snu i cim skonta 0 bodova pa ne znam kako da joj dam tog caja od kamilice. I da, nije kakila jos uvijek nakon te kasikice jabuke pa kontam mozda nema veze jer je povracala pa nije imala sta. Pauzirali smo 2 dana pa kontam da joj sada probam sa rizinim pahuljicama i da umiksam jabuku pa ne znam smijem li to. I da, smijel se hippova baby rice pravit sa mojim mlijekom jer ja AD vise ne planiram blizu nje. Cisto sada idemo na to , ne da jede nego da se navikava na kasikicu i okuse, ne bil se navikla do 7. mjeseca kada meni pocinju konkursi.
|
|
|
|