mala_sa -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (6.12.2011 14:49:20)
|
IZVORNA PORUKA: sweet insanity IZVORNA PORUKA: mala_sa IZVORNA PORUKA: sweet insanity stambolka, ćurta-to je to. Mi smo je pekli u rerni onako u kori i onda izvadim sredinu sa vodicom ili svojim mlijekom i njam-njam. A vjerovali ili ne, stambolka je voce, a ne povrce. Elem, kada ste poceli sa breskvom, marelicom??? Zaboravih ti tamo na temi napisati, mi smo medju prvim kasicama probali onu Frutekovu - marelica i kruska. Neko nam je donio na poklon, i znam da je jedino nju odmah u slast spucao cijelu teglicu. I sad su mu najdraze sve kasice sa breskvom i kajsijom. Kod mene ima hipp breskva, hipp marelica, i alnatura marelica-kruska ali nismo ih jos isprobali jer nemam pojma kada one idu.pise od 4 mj. a na nekim tabelama pise od 7 plus nesto u grupi dojenje bilo da su pronasli neki arsen u hipp, nestle, holle i jos nekoj kasici pa sam se ufrkala al eto jutros je pola sljive pojela.....milioni djece odraste na tome pa ne znam sta ima lose u kombinovanju. Sweet sto vise budes citala, samo ces se vise zbunjivati... nego osluskuj potrebe svoga djeteta i radi onako kako ti smatras da je najbolje za nju [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|