iv@ncica -> RE: Bebe 2009 (4.1.2010 16:41:25)
|
IZVORNA PORUKA: marinčii IZVORNA PORUKA: iv@ncica marinci ne rece mi u kom si kvartu i znas li kakvu tetu cuvalicu dobru ili ikoga pouzdanog ej draga ja sam na balinovcu preko puta bevande,a neznam ti za tetu čuvalicu ,al ako šta čujem javim ti,..a zašto ne daješ gluten?ja sam kontala počet kad navrši 6 mjeseci ooo pa fino.. mi smo na B.Brijegu iznad stadiona hahhaha....eto kad bude fino vrijeme i malo otopli nađemo se na pola puta u setnji ili nam dođite na utakmicu da navijamo..hehhehe e bravo javi ako koga znas za cuvanje. Andrej rekoh jede sve bez glutena, a vec mi je tesko mu mijenjati da bude raznovrsno i naci hranu i sve one kasice sto se mute ili gotove bez, ima samo hipa ali nigdje ga nema kupit. Tako mi savjetovala pedijatrica Dr. Sandrk da ga sto duze dojim i gluten i mlijeko sto kasnije uvodim...zato jer mi je kao mali iamo neki crveni osip po licu, bilo je tema i ovdje mislim da su ga skoro svi imali, u mene nema celijaklije u obitelji, jedini rinitisa i ostalih alergija, prasina,penicilin isl. pa je ona rekla da je mali sklon alergijama i da cekamo da mu probava sto bolje sazrije da ga ne zeznemo za cijeli zivot, i u pravu je lakse mu je sad malo se strpiti i kasnije probati nego nedaj boze cijeli zivot probleme imati, jer navodno bilo koja alergija da je u obitelji ne mora biti celijakija dijete moze povuci na neku desetu alergiju, i smatra se da je sklon alergijama..no mislim mu i ja sad pocet davat pomalo
|
|
|
|