Anoniman -> RE: Bebe 2009 (5.1.2010 17:50:01)
|
pozdravljam drage mamice i jos draze [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] kako ste vi danas? ima li kod vas nervoze? jao ja imam ogroman problem, naime jutros kad sam ustala malo mi je hladno bilo i stanem pored peci mozda nekih dvije tri minute... uzmem Ermina da presvucem kad me zaboljela trticna kost, tako mi je bol sjevnula do mozga i evo cijeli dan me boli... ne mogu da sjedim osim na strani... a rana od poroda mi je bas fino zarasla, konci poispadali... al eto sad me ta kost zaboljela hocu da svisnem... ne mogu da ustanem, ne mogu da hodam, da sjedim jos manje... tesko i lezim... da li je neka od vas imala takav problem i sta mislite od cega mi je to i kako da rjesavam? Ermin je hvala Bogu dobro, malo je nervozan bio danas, nesto nije htio zaspati, ali pretpostavljam da je mozda od ovog vremena, jer nije zaspa dok nije kisa pocela padati, mada je premali da bi vec osjecao vrijeme, ali svasta je moguce... isto kontam mozda je osjetio moju tugu, jer mi je mamina najbolja drugarica umrla jutros pa se mama nasikirala a samim tim i ja... joj ako bude i on na mene da osjeti svako majcino raspolozenje, tesko meni onda
|
|
|
|