iv@ncica -> RE: Bebe 2009 (14.2.2010 23:17:39)
|
ne bi nas dva dana, vidim svasta ima..drage moje sve smo to prosle iako sam tada mislila da traje vjecnost i nikada nece zavrsiti,grcevi ce proci, s hranom ne zurite pa sta ce raditi cijeli zivot vec jesti, bolje je malo pricekati, ..nista im nece faliti, ee pa ce onda navaliti zubici i sve ostalo heeh..ali sebi smo ih rodile pa sta ce mo od nasih ljubavi mali--koje svakim danom sve vise volimo [sm=smiley36.gif] za dojenje- imas toliko tema pa procackaj..da se ne ponavljamo i pisemo ponovo, a toliko smo svega napisale ili se obrati Amrino RR- za savjet ona je savjetnica za dojenje..uglavnom...sve smo bile nekad u panici zbog slicnioh stvari ,to sto ti se događa je normalno, prva sam ja ludila zbog toga, sike ce se smanjiti, imat ces osjecaj da nemas dovoljno, da su se ispuhale..ali to je pravilna uspostava ponude i potraznje, bebi ima koliko joj treba..nije beba gladna uvijek..ona je nekad samo zedna..ne moze jesti ko navijena i biti gladna svaka tocno 2 sata, nekad ce jesti svaki sat, a nekad te nece traziti ni 4, nekad ce dojiti 20 min..nekad 5 min. beba veca jace vuce i brze se nakusa...a ti samo obarti paznju da li da valja vuce i guta..nekad ti nece jesti zbog tvoje nervoze, hormonske promjene kad trebas dobiti i raznih drugih razloga..ali ne brini mlijeka ti nece nestati..jer smo upravo to prosli i evo nas jos da ne povjerujes dojimo, a 10 nam je mjeseci.-.i u ostalom moj Andrej je bio uvijek zivahan..i jako kratko dojio 4-5 minuta i to je to..a bebe samo u pocetku duggoo doje, pa se covjek navikne a u biti podoje ti jednako ko za ove 3- 4 minute..uglavnom prouci razne probleme na temu dojenja ! sretno[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|