dady -> RE: Bebe 2009 (15.2.2010 11:01:55)
|
IZVORNA PORUKA: delilah IZVORNA PORUKA: dady IZVORNA PORUKA: delilah jutro drage moje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]kako ste mi ??? sta ima kod vas? slusate li vase bebe [sm=duda.gif]??? e draga i mene moja zna da zagrize posteno ali bome nikad je nebi udarila , ona je ipak mala i sta ona zna da je to lose [sm=smiley13.gif], mogu biti ljuta i sve ali nikad da dignem ruku ,zadavila bi se . primjetila sam po njoj da kad ja i mm pricamo dobro gleda na nas i nase reakcije , mi se neki dan zezali i on me useo i skakilja mala je vrisnula u plac [sm=smiley13.gif] nikad ona tako nije plakala reko ma sta joj bi, a sigurno mislila da se svadamo ili sta vec ,mis moj mali [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] bas me srce zabolilo , tako mala a razumije, kad imamo goste i ako se neko prodere odma gleda namrsteno i onako cudno , neznam dali je mozda zbog toga sto ja i mm tiho onako pricamo ,nemamo obicaj povisivati ton ,a sveki kad dode brate glasata mala samo bulji u nju i nista nekonta [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] nego kupili smo hodaljku [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] stavili je isti dan i isli smo unazad [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] kad su vase[sm=duda.gif] skontale hodaljku unaprijed??? Ma reko da se što prije opravdam,da me ne napadne horda žena!!![sm=smiley12.gif] A mi hodalicu koristimo od 5mj,i do danas je super savladao,trči po kuči u njoj,još mu je mama napravila i razmještaj tako da ima baš prostora!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] da ne dođe to zabune,ja njega nisam,udarila,udaria,več samo preko pelene,i naružila ga ,i to nije bilo ništa dog ga tajo nije uzeo i D mu počeo polagati žalbeni!!!a napisala sam batine zato što je po prvi put bilo!!!da je naružen i klepnut po guzi[sm=smiley13.gif] pa nisam ni mislila da si ga samarala ili nesto tako , skuzila sam ja :)
|
|
|
|