Atarka -> RE: Bebe 2009/2010 (2.3.2010 10:49:46)
|
Dobro vam kisno jutro, Dan kao stvoren za spavanje. Moj bebi spava. Vec par noci ga navikavam na njegov krevetic (dosad je spavao kod mene), ali budio se 3-4 puta sve dok ga nisam ponovo stavila kod sebe [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Mama2009, sta bi meni rekla, vec 5 mj. bebi spava kod mene. Sta mogu, puno se budio kako se rodio i trazio da jede pa mi je tako bilo jednostavnije. E sad ga treba polako vratiti u njegovu gajbu, nece biti lako. Navikao je, sto kazes, na moj miris i blizinu. Pjenici_maloj, Emici_sa i Anidli drzimo fige kod tete doktorice. Mi cemo aBd sunet obaviti u drugoj polovini marta, mislili smo to odraditi u Krajini. U zadnje vrijeme primjecujem da mu se cunica pocinje uvlaciti, jer je dosta debeo. Valjda ce ga moci osunetiti. Znam da su neke forumasice imale problema zbog toga... Frenkoza, ni moj ne da blizu nosa, hoce da pobudali od placa, i stalno mrda glavom lijevo-desno. Jedino kad je MM tu, drzi mu glavu i rucice, a ja cistim. Inace, jucer smo ipak bili u setnji i bilo nam je super, mali je odmah zaspao, tako da smo hodali do mile volje. Pusa bebicama.
|
|
|
|