Anoniman -> RE: Bebe 2009/2010 (2.3.2010 22:36:57)
|
IZVORNA PORUKA: Apotekarka Vecer...Antonio je danas nesnoslljiv bio,kmeza i samo pruza rukwe da se nosa,ljudi jeste li vi primjetili da vase bebe vise vama kmezaju nego recimo bakama,tetkama...Moj najvise meni i samo pruza ruke...Poceo je da kad je u uspravnom polozaju hoda ali na prstima naravno kad ga pridrzajem,i poceo je da puzi u rikverc pomalo[sm=smiley36.gif] Mi se vec odavno ne dizemo da podrignemo od nekih 5 mj i kod nas je tako draga samo bi se noso uzadnje vrijeme ga nista nezanima da se zabavi,on bi daljinske ,tv.tel.moje zavjese ,flase ma sve drugo sem igracki. Nemogu ga smjerom nosat samo se vrti ,,mlataranonama cupa gdje stigne. Bili smo malo u gostima skoro dosli A.odma zaspo sam uzadnje vrijeme ga neninam jednostavno neda:(nece place i ja ga fino spustim dam cucu on se vrti,vrti i sam zaspi. Kad god smo gdje otisli on je miran ko bubica,ma drugo djete svi vicu"jao,jest miran"aha jest al u mahali,a cim dodjem na kucna vrata nece da sjedi,vriska ,kmeci eh,sad pa nek mi tko kaze da ova djeca neznaju nista Lopovi su oni mali[sm=smiley36.gif]sve znaju... Nauci se pruzat ruke ,,,kad smo gdje pa se stidi ko fol,heheh odma ka meni se ulizuje i pruza ruke da ga uzemem
|
|
|
|