Anoniman -> RE: Bebe 2009/2010 (3.3.2010 11:09:54)
|
hvala na cestitkama[sm=smiley31.gif] Srculence,mozda je do zubica sto jede slabije A.jede po 150ml zato sto je rizina sluz zasitna jaka ,danas mi rece dok.da riza je za djecu koja slabo dobijaju na kg,djeca koja su prije vremena rodjen kao A.pa brze dobijao na kg.i dobra je za sluznicu obnavlja. Pa ovaj mjes.cemo samo na rizinoj sluzi vec sledeci mjes.smo na vodi .Kaze da probam dat koji obrok i na vodi da vidim ocel pojest vise od 150ml. A puno jedemo i GH. Pa zasto,ne uvedi mu i povrce neka proba bas niste dosad probali? Ja nebi bas mazal,lukom desni bas mi je to fujj,ja mislimda bi povraio kad bi namazal Danas sam rekla mm.da mu kupi drugu glodalicu .MI koristimo za desni detinox kapi.[sm=smiley1.gif] ATARAK,to mi nije cudno nista sto se uvlaci cuna jer sam cula za to jer kako skuplja none tako se ona uvlaci od debljine.Od.mm.rodica sunetila malog prije nas,a eno isto kao da nije nevidi se glavic [sm=zmeden.gif]uvlaci se cuna od sala .tj.debljine pardon SKORPIJA,,,kad je no,vama termin op.??? Jestel sredili sve nalaze? IVANKA,,,kako je A.papal.Mirujesli ti ,,jel uredu trudnoca???
|
|
|
|