| 
				  shejla ->  RE: Fondant  (4.2.2010 12:57:53)
			   | 
			 
	        
			   
		          
				   vidjela sam na coolinarika.com recept za ovu masu, ali tamo pise "masa sa ratlucima" - valjda su to rahat lokumi[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Uglavnom, samo se uzmu rahat lokumi i secer u prahu i mjesis do besvjesti... Je li ko probao?      Ilhana, sheri, kako ova masa izgleda poslije 1, 2...5 dana (ako doceka toliko [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image])??? Je li se previse osusi, pa bude tvrda, kako se inace reze ova torta - ja imam osjecaj da je to tvrdo, pa da kad rezes komad, pokvaris svu tortu) [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]          
				  
	           | 
	         
	         
	           
			  	   | 
	         
		   
		 | 
	   
	 	  
	 |