|
Nova 86 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.3.2013 12:26:32)
|
Smarija nije me bilo neko vrijeme na forumu. Hvala ti na odgovoru za doktorice.Kao sto glaxy kaze mene uvijek zapadne Brankica.[sm=smiley36.gif]Boze moj nastavljam dalje kod nje,pa sta bude.Nisu one svemocne pa da mi garantuju bebu.Utjesila si me za broj JC,jer vise ne znam sta je dobro,a sta ne. I ja se slazem da je bolje da dr. kaze sve opcije,ali tad nisam bila spremna za tu vrstu istine. Jel mi mozete reci kad ste vi isle vaditi hormone?Da li mora ujutru i da li se moze piti ili jesti pre vadjenja?Izvadila sam briseve i ureaplazma mi kao prosli put nije dobra pa pijem terapiju. Menst. mi je kasnila 12 dana,kao nikad do sad,pa mi je usporila planove.Nadam se da cu sve nalaze zavrsiti do kraja marta.kad ocekujem odobrenje iz fonda. Upoznala sam 2 zene dok sam radila nalaze.Jedna tek ide na I postupak,a jedna radi u apoteci koja me pitala jel ti ovo treba za VTO.Ona je imala u februaru ET nazalost nije joj uspjelo.Sad sve vise vidim da nas ima ogroman broj,a mnogo nas koje cutimo i trpimo(kao ja).Koliko nas je trebali bi bolnicu posebno za nas da naprave i da nas ne ogranicavaju na 2 postupka,vec da uvedu kao obavezno lijecenje kao sto je za dijabeticare ili onu najgoru bolest. Svim curama koje cekaju zelim [sm=rozacrtici.gif],drzim vam fige i svaki dan mislim na sve vas i da nam se ostvari nasa najveca zelja.[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|