RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

Maja Doboj -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.3.2013 18:59:21)

buba 87... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ajla 81 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.3.2013 22:09:35)

Helga78 kako si prosla?hoceli ti raditi punkciju u subotu?meni hoce,Tifa cestitam,i drzim fige da ti se beta udupla.Toncice pa gdje si?nema te.jesil dobro?Smarija zao mi je sto ti je odgodjeno.nadam se da ce ti vrijemebrzo proletiti.izdrzi jos malo[sm=smiley1.gif] Buba87 sretno,i donesi nam lijepe vijesti.Cure zelim vam svu srecu svijeta,i sto prije [sm=duda.gif]

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.3.2013 22:09:55)

Buba87 želim ti veliku betu u subotu[sm=bravo.gif]
tifa,čestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
smarija žao mi je što ti je odgođen FET ali ko zna za šta je to dobro.razmišljaj pozitivno i ako bog da da nas obraduješ sa pozitivnim rezultatima u maju.srećno[sm=smiley31.gif]
Jelena86[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif],mislim na tebe i redovno pratim forum.držim ti fige kao i ostalim curama.
šmrc,veliki pozdrav i za tebe[sm=smiley31.gif]

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.3.2013 22:13:45)

A sada jedna lijepa vijest
Ivanai je 5.marta rodila dva dječaka[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

ivana91 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.3.2013 22:15:24)

Ivanai ja sam ovo morala da podjelim sa ostalim curama.[sm=smiley31.gif]

smarija -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.3.2013 22:16:23)

ivana91 da znas da sam i sama pomislila da ima tu neceg e sad cemo vidjeti sta se krije iza svega [sm=smiley36.gif]

ajla81 ma procice sve obicno kazu ko ceka taj doceka,tako ce biti i sa mnom,sretno na punkciji i da bude dobrih i kvalitetnih jc [sm=bravo.gif]

smarija -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.3.2013 22:17:46)

ivanai cestitam pa vrijeme leti kao ludo,da su ti djecaci zivi i zdravi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

šmrc -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.3.2013 22:37:49)

ivana91, kako si mi ti, ima li šta novo za neki novi postupak? Danas sam baš nešto o tebi razmišljala [sm=bravo.gif]
tifa, čestitam mila [sm=smiley36.gif]
buba87, držim fige za [sm=rozacrtici.gif]

Jelena86 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.3.2013 22:44:50)

Tifa,čestitam od <3 i čuvam fige da se pravilno podupla beta za dva dana...to što je niža ne znači ništa (može biti malo kasnija implantacija), važno je da se dupla...
Majo i Tončice, ja sam naručena u 14.15. Nadam se da ćemo se vidjeti [sm=smiley36.gif]
Ivana91, hvala ti draga moja što misliš na mene, puno mi to znači...
Buba, javi dobre vijesti, može?
Za Ivanai i njene sinčine sam znala i čestitala, ali evo opet ovdje ide ogroman poljubac za hrabru mamu i njene laviće [sm=bravo.gif]
Smarija, nemoj se brinuti, znam da je vječnost do maja, kada očekuješ postupak, ali nikada ne znamo zašto je nešto dobro [sm=smiley1.gif]
ako sam preskočila koga, neka zna da od srca navijam za sve vas [sm=bravo.gif]

helga78 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.3.2013 23:04:02)

ajla 81 evo maloprije sam dobila stop pa cu i ja u subotu imati punkciju[sm=bravo.gif] ali mi je dr rekla da cu raditi bez anestezije pa sam malo u panici zbog toga. Kad ti ides? Ja sam u 9, hocemo se sresti?
tifa cestitam na beti i drzim fige da i dalje sve bude ok
Buba87 iz sveg srca zelim da nam u subotu javis dobre vijesti
toncica draga, hvala na podrsci, puno mi znaci

smarija -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (21.3.2013 23:44:28)

helga sretno na punkciji,a zasto radis bez anestezije

Jelena hvala na podrsci ,sta je sa tobom jesi li zavrsila sa bockama [sm=smiley1.gif]

Leva -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 7:28:23)

Tifa sretno i nek se beta ispravno dupla!
Bubo sretno i tebi i nek bude velika [sm=pikapoka2.gif]
Smarija ljubice tebe sam bas pozeljela [sm=smiley1.gif]
Imate sve veliki zagrljaj! Srcano navijam za sve vas u postupku i vibram svakim atomom [sm=smiley1.gif]

ajla 81 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 11:22:13)

Draga Helga bas mi je drago sto.i ti radis u subotu ,ja sam u pola 10h pa mozda se i vidimo.Smarija te vec pitala zasto radis bez anestezije?uglavnom zelim ti srecu,i da dobro prodje [sm=smiley1.gif]

Buba87 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 15:01:01)

Drage moje cure,ne pamtim kada sam bila ovako tuzna[sm=bad.gif],nazalost danas mi je dosla[sm=hudicek1.gif],sutra cu ipak otici da odradim betu,ali nema tu nade.Sve je bilo idealno ali ipak nije uspjelo.Vama neka je sa srecom,ne dajte se,izdrzite[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Jelena86 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 16:27:13)

oj, draga moja, baš mi je žao [sm=smiley19.gif]...vjerujem da si tužna, kako i ne bila, ali vidjet ćeš, danas oplačeš, sutra si već novim planovima. to je čudno kako se čovjek na sve navikava i koja je "životinja", da me se ne shvati pogrešno, koliko istrpi, pretrpi i preživi..
ipak, odradi ti betu, ona je jedini pravi pokazatelj....
smarija, ja sam još na mikroginonu, bockanje tek slijedi :)

ivanai -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 16:45:09)

hvala vam drage moje veliki poljubac za sve hrabre cure od mene i mojih momaka [sm=smiley1.gif].

šmrc -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 17:06:58)

Buba87, nažalost znam kako ti je, meni se isto tako svijet srušio i trebalo mi je bar 7 dana da počnem pričati o tome a da ne zaplačem, ali prođe brzo i to već sam kao što naša Jelena86 kaže u toku novog zahtjeva. Jednostavno treba da prođe neko vrijeme i da se dobro isplačeš. Ti uradi betu, daj Bože da je lažna uzbuna.
Da li je neka od vas djevojka radila OGGT? Meni danas moj porodični ginekolog preporučio da i to uradim pa neznam da li mi tio treba?

šmrc -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 17:07:59)

ivanai, čestitam ti od [sm=smiley27.gif]

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 18:21:20)

ivanai ceftitam ti od[sm=smiley27.gif].Pozdrav i ljubac za tebe i tvoje djecake. Neka su nam zivi i zdravi[sm=sloncek.gif]

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 18:41:31)

ajla 81 tu sam ja stalno kad imam vremena, dobro sam cekam uz 28 03 da vidim u kakvom sam stanju, Zelim ti srecu u
subotu i da sve prodje kako treba na punkciji[sm=smiley31.gif]
helga78 i tebi mila sretno u subotu[sm=smiley36.gif]
Jelena86 pa gdje si ti zeno odkad te nema[sm=smiley36.gif]

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 18:49:56)

E moja Buba87 bas mi zao znam kako ti je tesko ali ti ipak uradi betu.Isplaci se bice ti lakse , ako te mogu nekako uyjesiti ja vec 12 god. placem svaki mjesec kad vidim onu vjesticu[sm=hudicek1.gif]. Samo hrabro opet nastavljamo dalje. Mi zene svasta izdrzimo[sm=smiley31.gif]

smarija -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 18:55:49)

buba bas mi je zao,ali sto i sama kazes odradi betu ,da li ti je krvarenje bas krenulo ili je neko mrljanje

smrc ja sam radila ogtt ali kad budes trazila uputnicu trazi ogtt+insulinemiju jer kad to dvoje odradis nalaz ce biti validan,jer ne mora znaciti ako ti je ogtt dobar da je i insulinemija.Ja kad sam to oboje odradila otrkrila mi se inzulinska rezistencija.

šmrc -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 19:11:50)

smarija, hvala na odgovoru
doktro mi rekao da to uradim u privatnoj labaratoriji a ja zvala dom zdravlja, kaže da rade i oni, samo da kupim glukozu, pa sad neznam jesam li im dobro objasnila, možda oni rade samo ogtt...
Gdje si ti radila i koloko li platila? Privatno je jako skupo

Maja Doboj -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 19:24:33)

Buba 87 jako mi je žao [sm=smiley19.gif]

Buba87 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (22.3.2013 20:53:35)

Cure,hvala vam puno.Vjerujem da treba proci neko vrijeme pa da me tuga skroz prodje.Smarija,ide mi jako,mislim da nije lazna uzbuna,cak sam i popila tabletu protiv bolova.Oticicu sutra ali nema tu sta.To je sto je.Vidjecu s njima sta dalje,kad opet da krenem s pripremama itd.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  120 121 [122] 123 124   Sljedeća stranica >   >>