|
helga78 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (24.3.2013 13:53:42)
|
toncica, radila sam punkciju juce. Kad sam bila na pregledu u cetvrtak, dr me nekako obrlati [sm=smiley36.gif] i nagovori da radim bez anestezije. Jedan od argumenata je bio i taj sto imam samo tri folikula pa nije tako strasno za izdrzati. I ja, sva onako zbunjena poslije pregleda, pristanem da radim bez anestezije, a kad sam otisla kuci, nadjem se u teskoj panici, ali sta cu, nema nazad [sm=smiley36.gif] I juce odem, kazem im da sam umrla od straha [sm=smiley36.gif], ali ekipa je bila toliko divna, zabavljali su me, zezali smo se zajedno i sad sam zahvalna doktorici sto me nagovorila da radim to bez anestezije. Dobila sam bensedin i lokalnu i, necu reci da nije bas nimalo boljelo, ali stvarno nije bilo strasno. Odmah sam otisla kuci, ni kasnije nisam imala nikakvih bolova. Ako bih nekad ponovo trebala raditi, opet bih tako radila. Pritom sam gledala i ja na monitoru sta doktorica radi i kako vadi te moje jajne celijice [sm=smiley36.gif] Rekli su mi, ako sve bude ok, u ponedjeljak ili u utorak ce biti vracanje embriona. Sad nestrpljivo cekam [sm=smiley1.gif] ajla 81 kako si ti prosla juce?
|
|
|
|