|
lana08 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (25.4.2013 0:52:41)
|
Pozdrav cure, i ja sam medico s u postupku,tačnije danas sam imala ET(sad je to već juče).U ponedeljak je bila aspiracija,mislim da sam sjedila tačno pored maje i sjećam se njenog straha na licu kad su joj saopštili da nema anesteziologa (odjurio je par minuta prije). Plakala sam u sebi zajedno sa njom dok je bila unutra,znam koji je to strah kad sam ja prvi put morala bez anestezije u ljubljani. Sad već drugi put biram bez anestezije,meni je mnogo lakše tih par minuta bola,nego pola dana ošamućenosti poslije anestezije. Imala sam 12 folikula,7 js,oplodile su se 3.Iz tog su razloga transfer radili danas,drugi dan...Nisam oduševljena tim,ali šta je tu je,barem su drugi dan fino podijeljene,4-stanične.Iskreno ,ne nadam se previše,nešto sam nervozna ovaj put,mada mmi je to već rutina postalo ( 5-ti postupak),ali me informacija o et drugi dan oborila,još danas nije bilo sanje na et,a meni je ona izvor energije . želim vam svima mnogo,mnogo sreće do kraja postupka,i naravno drugu crticu na testu ;)
|
|
|
|