|
lana08 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (27.4.2013 20:32:45)
|
IZVORNA PORUKA: megane drage moje, veliki pozdrav za sve!!! davno nekad sam se uclanila na forum ringeraja i pisala sam na raznim forumima, ali iz razno raznih razloga(privatnih) prestala sam! u braku sam 4,5 godine i pokusavomo dobiti bebaca ali nam ne uspijeva! imam povisen prolaktin, pa sad to pokusavam da sredim, a neki dan sam cula za dr Sanju i zvala sam da zakazem termin, ali mi je sestra rekla da tek poslije 13 maja mogu dobiti termin ali kod druge dr Brankice Đukić Kukolj, pa ako imate neka iskustva da mi pisete ako nije problem, i jos jedno malo pitanje za vas koje ste bile koje su cijene kod njih nekih ustaljenih pregleda, ultrazvuka, papa test... hvala unaprijed megane ja sam pacijent dr sanje od 2004,a brankicu poznajem i privatno(iz istog smo graad)..mogu ti reći sve najbolje o njoj,jako je stručna i posvećena svom pozivu,prijatna i određena.Sad radi sa Sanjom i ja bih rekla da nema razlike,jedino eto što sam ja lično za Sanju emotivno vezana da tako kažem. Ja imam djevojčicu iz postupka vantjelesne za koji sam pripreme odradila u medico-s ,a oplodnju u sloveniji. Brankica me porodila carskim rezom,bez zamjerke sam na bilo šta. Hoću reći da imam samo pozitivno mišljenje,a javiće ti se sigurno još neko.
|
|
|
|