|
lana08 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.5.2013 23:03:31)
|
IZVORNA PORUKA: toncica VTO pacijentica ja sam super odreagovala na kratki protokol s obzirom na moje godine. Imala sam 12 folikulai 7 jajnih celija Od tih 7 oplodilo se 4 embriona, a ja sam vratila 3. Nazalost nije uspjelo .[sm=smiley19.gif] Od terapije sam koristila mikroginom, fostamin, merional i cetrotide. Mila zelim ti sto vise folikulica i jajnih celija [img]http://www.cosgan.de/images/more/flowers/038.gif[/img] Ja i tončica imale gotovo identičnu situaciju,ista terapija,broj JS,i oplođenih i zrelih i vraćenih,...i naravno isti rezultat. Ja bih samo da pitam,ima li neko sa ovog foruma da je koristio neku drugu terapiju osim fostamina,merionala i cetrotide. Pitam jer sam primjetila da se više u Medico s ne koristi gonal i menopur,osim kad se ide o vlastitom trošku. A kako i bi kad je gonal 77 KM,a fostiman čini mi se manje od 30,neznam tačno. E,koje smo mi ovce ,ali meni nisam jasna ja lično....9 godina sam pacijent tamo,ovo mi je bio peti posupak,...koliko mi je trebalo da ukapiram.
|
|
|
|