|
lana08 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2013 15:47:06)
|
Da me neko ne shvati pogrešno...doktorica vrlo dobro zna na koje terapije ja nisam reagovala dobro,a takođe i na koje sam odreagovala odlično. Ne radi se tu samo o broju JS ko je se punktiraju,nego koliko ih je zrelo a posebno koliko su iste kvalitetne.Od tog kvaliteta zavisi i koliko će ih se oploditi ,te koliko se pravilno podijeliti. A to je put ka uspješnom postupku. Moje terapija ranije samo sa gonalom je dala 9 JS,9 zrelih i 7 oplođenih i 6 pravilno podijeljenih. Sada od 12 JS dođoh do 2 pravilno podijeljene. Nemam ja tu mnogo sa Sanjom da pričam,ovo je peti postupak koji mi je ona stimilirala,i već ranije smo utvrdili šta je najbolje za mene,jednom je čak i rekla da meni najbolje odgovara gonal. Sad mi je prodala priču o novoj terapiji itd. Ja sam iskreno razočarana u pristup ovaj put,sve mi je izgledalo kao da stojim u redu u pekari .Druga stvar koju zamjeram je što sam je zamolila još prethodni put da mi ona odradi sve,tj. bez dr.Brankice,a ostavila ju je da mi odradi ET.Ne mislim ja da ga nije dobro uradila,stvar je lične prirode,i sigurno su male šanse da mi postupak uspije kad sam tokom ET i cio taj dan preplakala. A o Brankici kao ljekaru i ljekarskoj etici,koja me je porodila i koju poznajem skoro cio život....nemam šta lijepo za reći. Mislim ipak da "Mico" i slično tepanje nije samo po sebi dovoljno da nekog smatramo dobrim,i prije svega poštenim ljekarom.Ovdje mislim na obe. I da,vidim da je prije nekog vremena forumašica čini mi se Katarina,"protjerana" sa ovog foruma iz razloga što je imala mišljenje slično mome. Tonči,za sada ne planiram ništa,ranije sam imala plan da mi je ovo poslednji postupak bez obzira na rezultat,ali ko zna...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|