|
Nova 86 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (11.8.2013 11:15:30)
|
Kod mene sok za sokom,crna moja sedmica......divim se sebi odakle mi snaga.Posle kiretaze u sredu imala sam bolove,pustili su me kuci sa bolovima i rekli po potrebi popiti diklofenak.I tako mi je prosao cetvratak sa tabletama.U petak ustanem "kao nova",da bi popodne dobila jake bolove(porodiljske),tableta mi ne pomaze.Sva sreca pa mi je suprug odmah dosao sa posla,trpila sam jos neko vrijeme dok mi nije doslo do suza.I na njegovo insistiranje odemo u bolnicu,mislila sam da ce mi dati nesto protiv bolova,.DR.mi uradi UZ i vidi da mi je glupaca sto me radila ostavila citav plod!!!Morala sam sve ponovo proci u 2dana,kao da sam imala 2 spontana.Vjerujte da sam zaboravila osnovni razlog zbog kojeg sam dosla kod njih.Ja sam sad dobro,gubitak sam prezalila onaj dan kad sam cula i kasnije vec pocela razmisljati gdje i kako dalje.Nisam izgubila nadu,ali tesko je kad covjek pomisli sta sve mora ispocetka.Sad trenutno zelim da odem na odmor,nadoknadim 2 god.koje smo proveli radeci na ovome,nigdje nismo isli,otudjili se od ljudi,jer se sve vrtilo oko ovoga.Koliko sam puta davala sebi terapiju dok su mi u kuci gosti,jer nemaju pojma sta prolazimo.Tjesimo druge oko nebitnih stvari,a imamo 1000x gore probleme.Hvala vam na podrsci zene moje,ovde mi ima jedino smisla pisati o ovome,jer razumijete i znate....necete mi reci ne sikiraj se bice djece,nije to nista. The show must go on.... Ljubim vas sve.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|