no idea -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (30.8.2013 13:24:45)
|
Ćao, cure, kako ste mi? Ja sam svoju stimulaciju menopurom odlično podnijela, na desnom jajniku ima jedan ''baš lijep'', i još par koji ''obećavaju'' (citiram dr.), na lijevom su manji folikuli. Endometrij mi je bio 7,5-sve to su podaci sa druge folikulometrije-11.dc. Juče popodne sam primila štopericu Choriomon 5000, a sutra ujutro valjda idem na ins. E, sad, meni su sestre rekle da se štoperica prima isto kao i Menopur, subkutano, a na kutiji piše da je za intermuskularnu upotrebu. Ja sam je primila subkutano, u nadlakticu.Je li može to biti neki problem? Takođe, molila bih one koje imaju više iskustva da mi odgovore: hoće li dr i sutra da mi radi folikulometriju prije iui, da vidi jesu li pukli folikuli, je li zadebljao endo? E, da, i ja sam tek poslije štoperice nekako napuhana i smorena, je li to od hcg ili od realnog umora-ovih dana sam ujutro radila, a popodne išla za bl na folikulometriju, štopericu...I koliko će me koštati iui sutra? Bila je gužva, pa ništa nisam stigla pitati, a i ja sam bila nekako pogubljena, a sad mi neprijatno zvati, pa bih molila vas da mi malo pojasnite sve ovo...Hvala unaprijed! Ako imate još kakav koristan savjet-rado ću ga prihvatiti! Veliki pozdrav svima vama!
|
|
|
|