VTO pacijentica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.9.2013 14:24:48)
|
Zene moje, dodjoh da vas pozdravim i zaprasim malo bebecom prasinom! Svidja mi se sto se ponovo nesto desava, ne svidja mi se situacija sa fondom i cekanje, do sada smo bili zapad u odnosu na Srbiju, kad je cekanje za postupak u pitanju (tamo se prolazi lom komisija, nalaza i ceka se stalno nesto, dok te pozovu da izludis), nadam se da nece i kod nas poceti tako.. Pominjete nervozu i zivce u vezi sa uspesnoscu postupka, pa evo malo da vas orasoplozim, ja sam bila ISTRAUMIRANA, a ne nervozna, kad sam prokrvarila, popusila sam po kutije cigara, misleeci da je menzis, a bilo je neko glupo krvarenje na pocetku trudnoce i uspelo je uprkos nerviranju. Naravno, izbegnite sve razloge na koje mozete da uticete, al nemojte ni da mislite da ste lude sto brinete, to je sve normalno.. I da, sexajte se dok mozete [sm=smiley36.gif] Mi smo ok, uskoro cemo opet na kontrolu, drzite fige da sve bude ok, a ja navijam za puno [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|