no idea -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.9.2013 9:47:09)
|
drage moje cure, samo da vas pozdravim i izgrlim sve redom! i da prijavim da moja iui nije uspjela, vještica došla u ponedjeljak. e sad, ne znam šta i kako dalje... zvala medicoS, sestra rekla da će prenijeti dr. sve i da će mi se dr javiti. poslije opet zvala, kaže da je iskopirala moje nalaze, da ih je dr odnijela kući i da će mi se javiti kad sve prouči i konsultuje se sa dr sanjom. to je sve bilo u ponedjeljak. i ništa više, niko se ne javlja. još prije iui me dr upisala u nekakav obični rokovnik, kao za decembar, za vto, kako je rekla:''da ne gubimo vrijeme, ako iui ne uspije''. da li da zovem opet, da budem dosadna? šta mi treba od papira za fond? hoću li ponovo morati vaditi sve nalaze:hormone, briseve? je li se to u sklopu vto radi kod njih? ili moram opet da se gnjavim po državnoj bolnici? bojim se da će me sad zaboraviti, pa ostaviti za sljedeću godinu, a ako je fond puko, onda ko zna šta će biti od svega toga...izvinite što vas smaram, znam da ste već o svemu pisale, ali sam nekako još sluđena i ranjiva zbog ovog neuspjeha sa iui, tako da ne mogu sada čitati stare postove...ljubim vas
|
|
|
|