no idea -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (25.9.2013 10:50:09)
|
ćao, cure, samo da vas pozdravim i poželim dobrodošlicu novim članicama. ja predala papire u Fond, sad je do njih. Tonči, dušo, i ja sam prošle godine imala tu beštijicu u cervikalnom brisu. Kod nas odmah daju i antibiogram tj. na šta reaguje i otišla kod dr, ona mi prema antibiogramu propisala antibiotike i macmiror vaginalete, ali nisam stigla uraditi kontrolni bris jer je bilo pred operaciju, pa mi je neposredno pred operaciju dala i 1g ciprocinala intravenozno. operacija odrađena, tek ove godine sam ponovila briseve, nema beštije. Dakle, sedam dana antibiotika i vaginaleta - nestane. To je bezveze bakterija, normalan stanovnik crijevne flore, mogla si je dobiti ako si se jednom nepravilno obrisala nakon velike nužde. Uglavnom, nije ništa strašno. Tako su meni rekli. Ja sad čekam Fond da mi odobri, sreća je pa ne moram puno nalaza povaditi. Nadam se da će mi odobriti do oktobarskog ciklusa, koji očekujem polovinom oktobra,pa da i ja krenem sa kontracepcijom i da budem sa vama u decembru, ako je moja dr ranije i planirala... Sve vas [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|