somaja -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (28.9.2013 0:22:15)
|
TONCICA hvala puno na lijepim zeljama i da,naravno da smo sve zasluzile da se ostvarimo kao majke i ako Bog da bice tako,ja vam od [sm=smiley27.gif] svima to zelim,trebamo biti optimiste [sm=smiley1.gif]...I TONCICA,pisonja je samo da znas[sm=smiley2.gif].. MAJA1981 da,ostala sam prirodno trudna,posto je sa muzem i sa mnom sve ok bilo osim sto nisam bas imala nesto puno folikula preporuceno nam je bilo da prvo uradimo 3 inseminacije kao uslov za umj.opl. i naravno da smo pristali ali nije uopste uspjelo..31.7 sam imala zadnju mengu i trebala da pocnem sa terapijom od sljedeceg mj.a umj.opl.sam trebala imati u 11-om mj. medjutim menga kasnila i ja 11.9 saznala za trudnocu [sm=smiley1.gif] i bebicu rodila pred svoj 35-ti rodj. NO IDEA,drago mi je da sam te malo ohrabrila,vidis...ja sam uvijek odnose imala 11-14 dana ciklusa,ponekad samo jednom i sve nesto kao sa "poslom" sto se kaze hihi i znam tacno da sam taj mjesec kad sam ostala trudna imala 7 dan ciklusa odnose i kasnije ne jer mi je sestra stigla iz Hol.pa nismo bas nesto ni bili "pohitni" hahaaa eto cuda,a ja ganjala plodne dane samo...Sretnoo I jos nesto,nas 8 djevojaka je prije dvije god.radilo laparaskopiju i nas tri smo djevojke ostale u kontaktu,i samo da vam kazem,jedna se porodila u februaru iz prvog puta a druga je 31 sedmica trudnoce isto iz prvog puta ostala trudna..Eto drzim vam svima fige....Uhhhh al sam se raspricala
|
|
|
|