lavsaturn -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (25.9.2013 22:21:59)
|
Cao, drustvo! Neka od vas je upitala za Konzilijum.Isla sam u Martu kod njih, i bila sam sad u Sep.Vadila sam nalaze za trombofilije:MTHFR, tip II, i tip V.Platila 200,00 Km.I sad vadila PAI 1, to je placeno 94KM.Pozitivna sam na MTHFR, a sad je utvrdjeno da imam i PAI 1 ( 4G/5G ).Bila sam juce na kontroli kod hematologa i rekla mi je da drugi put kad budem isla na IVF, da ce mi biti heparin ukljucen odma od pocetka terapije, i to fragmin 2 puta dnevno, zbog moje kilaze. Hematolog me pored svega ovog uputila jos i da odem neurologu, jer imam u zadnjih godinu dana strasne glavobolje, pa da se vidi da li je to zbog trombofilije.Pa to sve kad zavrsim, trebala bi otici geneticaru dok. Cuturilu, u Beograd, tj. da se po malo pripremam za novu vantjelesnu.Dug je put do tada, jer treba uraditi i histeroskopiju, ali tek poslije nalaza i misljenja od geneticara.Luda kuca, svaki put sve komplikovanije, umjesto jednostavnije da bude.Puno srece svima i da nam se zelje ostvare, da pored [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] docekamo u svom zagrljaju i [sm=duda.gif][sm=duda.gif], mala slatka bica.PUSA za sve vas!!!!!
|
|
|
|