no idea -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (17.12.2013 9:50:23)
|
Cure, hvala na podršci! Tonči, bravo za blastice i za smrzlića![sm=bravo.gif]Ja dok sam bila tamo, isto je jedna cura primala infuziju, tako da mislim da oni to preventivno daju koga boli stomak, da se ne bi patile, i da se mrvice lijepo prime, bez napora i stresa...Sad odmaranjac, draga, i čujemo se![sm=smiley27.gif] Ja sam ok, muž me tjera da ležim, ne da mi da bilo šta radim, a ja ustajem kad god mogu tj. kad njemu popusti pažnja, pa kontrolišem kako je oprao suđe, kako je zategao krevet...smotan je ko sajla![sm=smiley36.gif]Inače sam totalno opuštena za sada, čitam, gledam tv...samo me ovaj utrogestan smara zbog prisilnog ležanja...Koliko ti, Tonči, ležiš dok ga staviš? Ja nekad sat, nekad dva, kako kad izdržim. sos15, mislim da se HSG može raditi na Paprikovcu na uputnicu, jedna moja koleginica je skoro radila tamo, možda je najbolje da se raspitaš telefonom.Meni su u MedicoS za inseminaciju tražili samo vaginalni i cervikalni bris, HSG nisu, jer sam prethodno radila histeroskopiju[sm=zmeden.gif] Sve vas [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|