dandi84 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (23.12.2013 21:16:18)
|
IZVORNA PORUKA: no idea mrmot, draga, žao mi je...sad odmori, skupi snagu, i onda hrabro naprijed, ugledaćeš i ti [sm=rozacrtici.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ema 38, čestitam, dušo na trocifrenoj beti! sad samo odmaraj i čuvaj mrvicu! rekoh li ti ja juče ?! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tonči, nemoj mi se sikirati, ja sam sad sto posto sigurna da je ono što ja kažem istina! a tebi kažem da je implantacijsko! [sm=smiley27.gif] dandi, vidiš kako sam ja emi38 rekla da je trudna, i jeste! a i tebi sam! pa ti vidi-ima da mi ispuniš san! ti radiš testić kad i ja betu? u subotu? čućemo se!( ovo je zvučalo prijeteći, jel'' da?)[sm=smiley31.gif] kod mene nikakvih simptoma, osim onog muljanja po stomaku, nisko, kao da ću svaki čas procuriti...niti me grudi bole, niti imam metalni ukus u ustima, niti sam napuhana više, nikakvog iscjetka osim onih dosadnih utrogestana koje nikad neću naučiti pravilno staviti izgleda...[sm=zmeden.gif] No idea hvala na riječima podrške...Ja bih se tako obradovala kad bih čula za tvoju beturinu i aBd ima da bude tako....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] iz sve snage da ti subota bude naj naj naj ljepši dan u ovoj godini....Sto se tiče tvog sna i tvoje prognoze ja se molim da tako bude al evo već me grudi bole i onako sam bas, bas naduta i mislim da ce [sm=hudicek1.gif] da dođe al u svakom slučaju ja ne odustajem...U januaru krećem u nove pohode, nalaze, briseve itd (opet se nikad ne zna, mozda i ne budu trebali)...A rekla sam ti i da me Aisa sanjala i ostala trudna i tebi isto od sveg srca želim, da ti zelene čizmice donesu radost [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...Sto se tiče testića ja ću ipak malo sačekati, jer ne vrijedi ako makar dan-dva ne bude kasnila...Obično je moja tačna u sat....[sm=smiley1.gif]Puna sam nade i optimizma pa vidjećemo...I za tebe, i za mene i za nasu dragu Tončicu koja mi je obećale doći u Zenicu i ponijeti dupli muštuluk ako budu [sm=duda.gif][sm=duda.gif]....Nesto sam sigurna da će kod vas biti bebaaaaaa.....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pretjerah ga ja sa postom[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|