An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (3.2.2014 18:02:13)
|
Pozdrav ženice moje drage [sm=smiley1.gif] Valjda od ove hladnoće neki kvar pa mi internet danima šteka i spori... Drago mi je da ste sve na broju [sm=smiley36.gif] Tonči Nak si nam se javila i nemoooj više da lutaš bez ušpozorenja [sm=zz_hot.gif][sm=smiley36.gif] Baš sam se malo uplašila za mrvicu... Dobar je progesteron, samo ga redovno koristi da se mrvica dobro drži. Pomazi pupu i uživaj [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Ringer Šta ćeš, ne daj se. Nadam se da će uskoro proći. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Dona Yu I tebi prehlada? Možda se niste dobro pazile. Ja ne moram, pa i ne izvirujem na ovu hladnoću. A možda prođe do četvrtka, a i da ne prođe, i druge žene imaju grip pa ostanu [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] Nemoj da se sekiraš. Šta ti je sa štitnom? Meni su je prije godinu i po skroz izvadili i od tad nikakvih problema nemam. Od prvog dana hormoni ko u djevojke i dobro se osjećam, hvala Bogu, samo moram redovno letrox 150 da pijem. I pijem ga gotovo u sat tačno, svako jutro. 01.10 TSH mi je bio 0,08, a i inače se vrti tu oko 1. Nadam se da se nije promjenio od ove terapije sada. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|