RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

AAvalon -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.2.2014 15:00:42)

izvinjavam se sto upadam kao padobranac, ali samo zelim svim curama u postupku da zazelim puno srece i posaljem sretnih vibrica [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.2.2014 15:35:14)

Candy odlično.Svaka čast.Ubi me kašalj,nadam se da je i meni koje jaje ostalo[sm=smiley36.gif].Kada je transfer to nakanadno javljaju.Nadam se da ćemo i mi ostale bar slično proći.Je li ti dr govorila da nešto ne smiješ da radiš?
Pozdrav za sve damice.Ja sam u 1 sutra na aspiraciju zakazana.

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.2.2014 15:50:06)

Candy 32[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za jajcad [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
Koliko si imala zrelih jajnih celija ? Drago mi je da si super podnijela anesteziju . [sm=zz_wub.gif][sm=zz_wub.gif][sm=zz_wub.gif]
AAvalin [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
ringer mila moja SRETNO sutra na aspiraciji . Zelim ti sto vise zrelih jajnih celija i da anesteziju podneses super kao i Candy . Za transfer ce ti javiti naknadno . Zavisi kako ti se budu dijelile jajne celije i kvaliteta embriona . Zvace te da ti kazu je li transfer 3-i ili 5-i dan . [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.2.2014 16:15:10)

Tončice draga pozdrav.Uvijek si tu kad treba.HVALA
Gdje su ostale damice???
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dona YU -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (10.2.2014 23:12:58)

Tonci nam je uvek divna i puna podrske ... i nekako uvek tu kada zatreba [sm=smiley31.gif]
Candy, bravo!!! [sm=bravo.gif] Nas pionir u februaru je probio led... [sm=zz_wavespin.gif][sm=smiley31.gif] Sada navijamo za puno oplodjenih embriona[sm=bravo.gif]
Ringer i An Nur, srecno sutra!!! Da nam snesete mnogoooo zrelih jajasca [sm=bravo.gif]
AAvalon, hvala draga![sm=smiley1.gif]
Kod mene polako... i sutra idem na UZ... danas mi je Dr Sanja radila folikulometriju, i ona je jako fina.... [sm=smiley1.gif] Uglavnom, folikuli su u proseku porasli za 3mm od subote... Danas je nisam ni pitala da li je OK... sutra cu... [sm=smiley13.gif]

Drzim fige drage moje i navijem iz sveg glasa i od srca [sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif]

Candy32 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (11.2.2014 10:44:38)

Tončice i AAvalon hvala vam puno na podršci.
Danas svi držimo fige za An Nur i Ringer da budu prave koke i da nam danas iskokodaču lijepe vijesti
[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]
Dona samo hrabro vidiš da rastu samo kod nekog brže kod nekog sporije nije to bitno bitno je da ih ima i da budu lijepi. I tebi ćemo svi držati fige.
Meni nije tačno rekla doktorica koliko sam imala zrelih jajnih ćelija samo je rekla suprugu da ih ima dosta i da su sve dobre.
Ja sam danas kao nova malo me i sad muči kašalj ali nije ništa strašno.
Sinoć sam počela sa utrićima danas sa folnom i aspirinom.
Pitala sam sestru da li je bolje da se utrići piju ili stavljaju rekla je da je bolje da se stavljaju jer tako direktno se upijaju u sluzokožu materice i da se jedino piju u slučaju krvarenja.
[sm=zz_wavespin.gif]

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (11.2.2014 12:32:35)

An Nur i ringer sretno vam bilo drage moje danas na aspiraciji . Zelim vam sto vise zrelih jajnih celija . [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Dona YU [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za folikule , vidis da rastu . Samo polako narasce oni sigurna sam . Sretno mila danas na folikulometriji . Zelim ti da ti danas bude poslednji UZ. Danas ce ti sigurno reci da ides na aspiraciju . [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Candy32 sretno mila sa terapijom . Sad iscekujemo transfer , ja navujam da budu blaste . [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ostale zenice sve vas [img]http://www.smilies.4-user.de/include/Liebe/smilie_love_217.gif[/img] ja i moja mrvica .

glaxy g -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (11.2.2014 17:03:06)

Tonci, mi smo danas 13+2. Rastemo polako :)
Svim curama sretno u postupku!

Dona YU -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (11.2.2014 17:57:31)

Candy [sm=smiley31.gif]
Glaxy i Toncice. mazite svoje stomacice ... uzivajte u svakom danu dok mrvice rastu
[sm=nosecka.gif][sm=smiley31.gif]

Danas sam opet bila na UZ, Dr Brankica mi je prvo zakazala aspiraciju za petak ujutru... pa me je zvala i pomerila je za cetvrtak u 14h... Chromion sam trebala primiti sutra u 12h, ali je pomerila za nocas u tri...
Endometrijum je 9,6mm, a folikuli su nadam se dovoljno veliki... danas sam opet primila istu terapiju 1\2 decapeptyl i 3 menopura ...

kod mene nista ne moze normalno [sm=smiley1.gif]

Ne javljaju se An Nur i Ringer... verovatno su umorne..
Javite se, jako sam radoznala i bole me ruke od drzanja figa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif]

Ostalima velikiiii pozdrav!

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (11.2.2014 21:00:47)

Pozdrav damice.Maloprije smo došli kući.Izvadili su mi 5 folikula,aspiracija dobro prošla,bez bolova.Zaboljelo me samo prije aspiracija kada je dr stavljala spektikulum,nekako sam istrpila.I kod muža su našli spermatozoide,nije morala tesa.
Za transfer će javiti u četvrtak.
Poljubac svima[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (11.2.2014 22:25:33)

Pozdrav damice, evo i mene.[sm=smiley1.gif][sm=zz_wavespin.gif]
Nije me bolilo prilikom aspiracije i ništa osjetila nisam.Dr. Sanja i čiko anesteziolog su mi baš neki fini ljudi.
Malo me zabolila duša jer su mi izgleda jučer popucali neki folikuli i ostala su mi samo tri dovoljno velika za obradu ali u njima su našli tri zrele jajne ćelije.
Ipak oplakah.
Ja ludača oduvjek sanjam o tome da ću imati 7 djece[sm=jezicek.gif][sm=smiley1.gif] pa me malo pogodi to što je malo ćelija ostalo.
Cijelo popodne ležim. Boli me i stomak dole, a i želudac mi se nešto uvrnuo pa sam od muke zaspala ko klada kad sam došla kući.
Kerećem se po kući samo kad baš moram i nadam se da je jutro donijeti olakšanje i ozdravljenje.
Za transfer će me nazvati za dva dana.
Nadam se da će se sve oploditi, a neči se bojala ni da ih sve odjednom nosim u stomaku i rodim.
Čuvajte mi se.
Našim trudnicama želim lijepe, romantične trudničke dane, a svim trudilicama svijeta puno slatkih malih bebica.
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Dona YU -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (11.2.2014 22:39:27)

Bravo hrabre zenice! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Odmarajte sada! Navijam i dalje![sm=zz_wavespin.gif][sm=smiley32.gif][sm=bravo.gif]

no idea -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 10:42:28)

dobar vam dan, ulazim samo da poželim svim curama koje su sad u postupku da vam se te jajne ćelijice lijepo oplode, razviju i da se embriončići lijepo zakače za svoje mamice!
poseban pozdrav mojoj trudnici tončici!
ja sad odmaram, pokušavam se vratiti u normalu poslije svega, na kontrolu mi je dr rekla tek u martu, kad prođu dva-tri normalna ciklusa, ali mislim da će to biti kasnije, jer su mi se ciklusi baš poremetili, produžili, ...
Samo da znate: DRŽIM FIGE SVIMA VAMA!

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 11:07:37)

Dona Yu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mila . Jesam li ti rekla da se nesikiras da ce sledeci put biti aspiracija . Sretno mila sutra na aspiraciji . Zelim ti sto vise zrelih jajnih celija . Da sve prodje kako treba . [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]
ringer[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za 5 jajnih celija . Zao mi je sto te to malo boljelo , ali mi smo sve zene jake i sve izdrzimo . Takodje mi je drago sto niste morali raditi TESU . Zelim ti mila moja da se sad tih 5 jajnih celija oplode u kvalitetne embrione . [sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif]
An Nur [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mila za 3 jajne celije. Nemoj biti tuzna i razocarana . Znas li ti da neke zenice nemaju nijednu zrelu jajnu celiju na aspiraciji . Vjeruj mi imala sam prilike da vidim kako zene reaguju . To zna i nasa no idea . Ona je bila prisutna kad su jako mladoj zeni saopstili da nema nijednu zrelu jajnu celiju . To je bilo kad smo nas dvije bile na aspiraciji . Zato mila budi zadovoljna i sretna . Super je kad imas i jednu jajnu celiju . Mila danas je novi dan i ti ces biti bolje . Javi nam se . Drzim fige da ti se sve 3 jajne celije oplode u fine , kvalitetne embrione . [sm=pikapoka1.gif]
no idea draga moja samo polako . Bolje ti je da ti se organizam odmori i oporavi od silnih hormona . Ljubim te puno . [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]
ema 38 gdje si ti zeno ? Sta ima kod tebe ? Ljubi malenog od mene i moje mrvice .
Jelena , glaksy g , mrmot , M1984 , rijada , smrc , Maja Doboj , Candy i sve ostale nove i stare trudilice i trudnice svima ja i moja mrvica saljemo puno [img]http://s16.rimg.info/c448b01bac0d952f7052bec8ff7e006a.gif[/img]

tasa83 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 14:16:11)

Pozdrav cure nije me bilo malo duze...nakon terapije brisevi sterilni...TSH I FT4 upravo dobila nalaz TSH je bio 4,510 sad je 4,13..a ft4 je bio i ostao 17... sutra radim profil prolaktina..bio je oko 700.... prikupili sve nalaze sto je trazila dr.Brankica pa cemo vidjeti sta dalje kaze sad sa novim nalazima...

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 14:33:24)

Drage moje drzite nam fige za sutra . Ja i moja mrvica sutra idemo na kontrolu . Jedva cekam da vidim je li sve uredu.

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 14:36:18)

tasa83 pa gdje si ti zeno do sad ? Drzim fige da sve bude OK ida nastavite dalje sa svojom borbom . Javi nam se opet kad budes mogla da navijamo za tebe [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Candy32 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 16:10:56)

Pozdrav drage moje.
Zvali me danas sa klinike, sutra embriotransfer, imam 4 embriona, s tim da su dva se izdvojila kao bas dobra treci malo zaostaje za njim, a cetvrti jos malo za trecim.
Na nama je da odlucimo da li da vratimo 2 ili 3. Mi smo odlucili da vratimo 2 sobzirim da su najbolja. Ima li neko savjet ili sugestiju vezano za broj?
Toncice miila sta ti mislis?

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 16:19:18)

Hvala svima što mislite na nas damice[sm=bravo.gif].Mene ništa ne boli danas.Valjda ću nekako da izdržim i taj embriotransfer.
Nadam se da će se oploditi bar 2 jer su spermatozoidi baš slabi.
Kako su ostale damice?
Candy ako se nama oplode 2 vratićemo ih,više od toga nećemo

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 16:24:58)

Toncice mila ništa ne brini,biće to sve dobro,samo slušaj šta trebaš i kako dalje[sm=duda.gif][sm=duda.gif]
Imam pitanje:Radi li se embriotransfer sa onim spektikulumom?Koliko otprilike traje?

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 16:26:32)

Candy32 mila moja neznam sta bih ti rekla . To je nezahvalno komentarisati . To je nesto sto samo vas dvoje treba da odlucite . Cak i DR i embriolog nece da se petljaju . Mozete mila kad odete na ET da se konsultujete sa embriologomi DR da vidite kakvog je kvaliteta taj treci embrion . Svakako cete imati razgovor sa nima prije postupka .
Mila sretno sutra na ET-U.[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

toncica -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 16:33:29)

ringer draga nemoj se brinuti . ET nije nista strasno skoro kao ginekoloski pregleg i traje vrlo kratko. Uvodi se kateter i kroz njega se ubacuju oplodjeni embrioni . To nista nije ni bolno ni strasno . Nista neces osjetiti . To ce biti zacas gotovo , samo posle toga moras malo lezati .[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Candy32 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 17:11:56)

Toncice nemoj da brines bice sve super na kontroli vidies koliko je [sm=duda.gif] porasla od prosli put. Miluj svoju [sm=duda.gif] i pevaj joj pesmicu.
Hvala ti sto si uvijek tu uz nas i odgovvaras na nasa pitanja i dileme.
Veliki [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za tebe.
Srecno sutra.

ringer -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 19:30:25)

Dona šta bi od tebe?
Kako je prošlo?
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dona YU -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (12.2.2014 20:31:22)

Ringer, moj muzic mi je nocas u 3h dao stop inekciju i sutra u 14h je punkcija... Javicu vam sutra sta je bilo [sm=smiley1.gif]

Tebi i An Nur ce uskoro javiti kako je proslo... Drzim vam fige sve vreme [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Candy [sm=bravo.gif] draga... Koliko god embriona da vratis zelim da se dobro drze za mamicu... [sm=smiley31.gif]

Tonci, mrvica lepo raste... Videces [sm=smiley31.gif][sm=zz_wavespin.gif]

Ostale zenice velikiiii [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  205 206 [207] 208 209   Sljedeća stranica >   >>