majuša -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (13.2.2014 20:13:44)
|
šta je sa Tončice narode? Baš se brinem! An Nur prošlu VTO ja sam imala izvađenih 5 jajnih ćelija , 4 su bile blaste i da mije neko rekao suprotno od moje odluke tada bi ga vjerovatno zadavila.3 su bile idealne a četvrta je bila lijepa ali nije bila kao one tri.Ja sam se , kao , dogovralaa , sa mužem tipa; ako nas pitaju koliko ćemo vratiti jajnih ćelija samo klimaj glavom i potvrđuj što budem rekla ja.On , sav začuđen mene pita, čega koliko će vratiti , ja njemu kažem beba a on meni na to ; "Ajoj pa šta ćemo sa tolikom djecom".Ja sam padala od smijeha.Elem, hoću da kažem da sam od silne želje zaboravila da: 1.Postoji mogućnost da ostanu sve a to je jako rizično i za majku i za bebe.Postoji ta neka eliminacija ploda ali posle 11 godina braka, sad će 12, a i uopšteno ja ne znam da li bi to mogla uraditi 2. Postoji vjerovatnoća da proces neće uspjeti pa šta mi je falilo da sad ne moram prolaziti hormonsku terpaiju i da sad imam one dvije blaste pa da vratim njih Ja sam bila ta, jedna od "sretnica" koja je radila punkciju na živo, spletom okolnosti, sve zna Tončica , i nikada više ne bi ni za živu glavu jer me bolilo do smrti tako da ne očajavš jer vjeujem da te ne boli kao što boli na živo,Ja sam na stolu vrištala, svi su me čuli. Šta god da se dešava mislim da se ne dešava slučajno i ko zna zašto je nešto dobro da se desi bez obzira koliko je bolno.Ja znam kolika ti je konfuzija u glavi.Mislim, prošla sam to sve ali bar pokušaj malo da oladiš glavu.Znam i da ti ova moja rečenica neće pomoći da se smiriš jer i nisam mogla nikog da shvatim dok ne prođem na vlastitoj koži.Tako da moraš sjesti sa svojim mužićem i dogovorite se(nemoj baš kao ja , da se dogovorimo, ovako ćemo kako ja kažem). Što se tiče blasti ja sam mjesec dana nosala po kući onaj fotos blastica i govorila da su to moje bebe
|
|
|
|