An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (26.3.2014 21:42:36)
|
Hallo, hrabre ženice...[sm=zz_wavespin.gif] Evo da vam se i ja malo javim. Pratim vas često na telefonu i pisala sam ali mi propala poruka pa sam odustala od javljanja.[sm=smiley13.gif] Dona Yu čestitam. Vidim sad si mirna, sretna i stabilna, a i sve bebice lijepo rastu. Puno radosti i dalje ti želim. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] tonči ti si blagoslov ovim ženicama ovdje, svaka ti čast. Šteta što nemaš već pet princezica da ih maziš. Pomiluj pupu i čuvaj mrvicu. Ona sasvim sigurno dolazi u jedne predivne ruke. [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Candy 32 i ja sam se nekako malo distancirala... Potresan je ono period bio ali evo hvala Bogu, preživjelo se. Nada zadnja umire tako da ćemo i mi uskoro opet početi da se borimo i nadamo opet. Čuvaj se. [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] gami teško bi bilo biti u tvojoj koži sad. Iz iskustva to znam. Ipak, velika je mogućnost ako je smeđi iscjedak da je inplantacijski zato nemoj da paničiš... ako ikako možeš. Beta se poslije postupka ne plaća. Meni nije plaćao fond, već mi sami i bila je inseminacija, a ne VTO pa mi opet u Medikosu nisu naplatili betu... Za uzv, ne znam ali moguće je da je i on prvi puta besplatan. Poslije vto nije mi trebala beta, vještica je obilno došla na dan kad je trebala. Ja još uvjek pijem Tešićeve čajeve... dobro se osjećam od njih, a i pojela sam dva galona meda za 24 dana [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=hudicek1.gif] je trebala doći danas ali niti imam simtoma nje niti imam simptoma trudnoće. Čak ni meme mi više nisu nikakvi 'detektori'... Umorile se valjda od mene...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] U biohemijskoj su mi bile veeeelike. Pred [sm=hudicek1.gif] me obično boluckaju, a sad apsolutno ništa ne rade. Ne znam šta je ovo, a ja volim svašta znati pa mi je sada malo neugodna situacija [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ipak, eto i ovaj mjesec se nadam da će mi čajevi i medovi pomoći da vještica ne dođe... Sve vas lijepo pozdravljam... I one koje nisam spomenula ovdje. Puno [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] vam želim.
|
|
|
|